Dünyanın konuştuğu konuya bir iddia daha: Gazeteciye ABD’nin silahı’ dendi

Amerikan CNBC kanalından Hadley Gamble‘ın Rusya lideri Putin’le söyleşi yaparken flörtöz hareketler sergilemesi iddiasının yankıları sürüyor. Rus medyası Moskova’da düzenlenen Rusya Enerji Haftası kapsamındaki söyleşiyi, ‘Amerikan özel operasyonu’ olarak tanımladı.

Hadley Gamble, Putin'in dikkatini dağıtmak için bir silah - 1

Moskova’daki enerji zirvesinde Rus lider Putin’e yönelik flörtöz davranışları iddiasıyla dünya gündemine oturan ABD’li gazeteci Hadley Gamble’ın, Washington’ın Rus liderin dikkatini dağıtmak için gönderdiği bir silah olduğu iddia edildi.

Hadley Gamble, Putin'in dikkatini dağıtmak için bir silah - 2

ABD’NİN PUTİN KUMARI

Rus gazeteciler, Putin ile söyleşi sırasında bacağını öne uzatarak sallayan ve flörtöz bakışlar attığını iddia ettiği Gamble’ın ABD hükümetince özel olarak gönderildiğini öne sürerken, dünya basınında Gamble’ın İngilizce’de aynı zamanda kumar anlamına gelmesi nedeniyle “ABD’nin Putin kumarı” şeklinde manşetler yayınlandı.

Hadley Gamble, Putin'in dikkatini dağıtmak için bir silah - 3

TRUMP’IN DİKKATİNİ DAĞITMAK İÇİN SEKSİ ÇEVİRMEN

Rus gazeteciler, Putin’in 2019’da Japonya’da gerçekleşen görüşmede ABD’nin o dönemki başkanı Donald Trump’ın dikkatini dağıtmak amacıyla güzel ve seksi çevirmen seçtiğine dair iddialara karşılık olarak Washington’ın intikam aldığını söyledi.

Hadley Gamble, Putin'in dikkatini dağıtmak için bir silah - 4

Putin yanlısı Rus gazeteci Olga Skabeeva, Gamble’ın Putin’i hedef alan ABD özel operasyonunun bir parçası olduğunu öne sürerken, eski politikacı Mikhail Markelovm ayrıca Gamble’ı ABD’nin gizli silahı olarak nitelendirdi.

Hadley Gamble, Putin'in dikkatini dağıtmak için bir silah - 5

Putin’in propagandacısı Dmitry Kiselyov ise Gamble’ın kendini cinsel bir nesne olarak konumlandırdığını belirterek bacak hareketlerinin, Temel İçgüdü filminde baş rol oyuncusu Sharon Stone’un müstehcen sahnelerini akıllara getirdiğini söyledi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir