Kaan Yıldırım’a çıldırtan Hadise sorusu: Sayesinde popülerliğiniz…

Evlenmeleri beklenen Hadise ve Kaan Yıldırım çifti, geçtiğimiz haziran ayında ayrılık kararı almış ve hayranlarını oldukça şaşırtmıştı. Ayrılıktan sonra kendini işine veren Kaan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gençlerle söyleşi yaptı. Keyifli başlayan söyleşi “Hadise” sorusuyla tatsız bitti.

"Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Ne düşünüyorsunuz?" sorusu Kaan Yıldırım'ı çıldırttı - Sayfa:1

Geçtiğimiz Haziran ayında şarkıcı Hadise’den ayrılan Kaan Yıldırım, önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gençlerle söyleşi yaptı.

"Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Ne düşünüyorsunuz?" sorusu Kaan Yıldırım'ı çıldırttı - Sayfa:2

Yıldırım, eski aşkı Hadise ile ilgili gelen bir soru karşısında neye uğradığını şaşırdı. Soruya cevap vermeyen ünlü oyuncu söyleşiyi bitirmek zorunda kaldı.

"Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Ne düşünüyorsunuz?" sorusu Kaan Yıldırım'ı çıldırttı - Sayfa:3

ŞARKI SÖZLERİ FARKLI YORUMLANMIŞTI

Sürpriz ayrılık sonrası Hadise’nin piyasaya sürdüğü ‘Hay Hay’ isimli şarkıda geçen sözler ise Kaan Yıldırım’a gönderme olarak yorumlanmıştı. Ancak bütün bu gelişmelerin ardından popçu Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtı.

"Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Ne düşünüyorsunuz?" sorusu Kaan Yıldırım'ı çıldırttı - Sayfa:4

“HADİSE SAYESİNDE POPÜLERLİĞİNİZ ARTTI”

Ayrılık sonrası çok fazla ortalarda görünmeyen Kaan Yıldırım, önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gençlerle söyleşi yaptı.  Söyleşinin sonuna doğru Kaan Yıldırım’a çarpıcı sorular yöneltildi. Mikrofonu eline alan genç öğrenci Yıldırım’a, “Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Şimdi herkes sizi daha iyi tanıyor. Ne hissediyorsunuz?” sorusunu yöneltildi. Bu soru karşısında neye uğradığını şaşıran Yıldırım, söyleşiyi noktalamak zorunda kaldı.

"Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Ne düşünüyorsunuz?" sorusu Kaan Yıldırım'ı çıldırttı - Sayfa:6

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI İÇİN PARİS’E UÇTULAR

Öte yandan aşkları doludizgin devam eden Mehmet Dinçerler ve Hadise geçtiğimiz günlerde şarkıcının doğum gününü kutlamak için Paris’e uçmuştu. Çift, aşk dolu pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir