Ali Koç’tan Pereira’ya uyarı: “Ya sen değişirsin ya da ben seni değiştiririm”

Fenerbahçe, Konya’da sergilediği futbol ve üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından yönetimin sabrını taşırdı.

Takvim’de yer alan habere göre Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası Vitor Pereira ile toplantı yaptı. Başkan Koç’un, “3’lü sistemden artık vazgeç. Mesut’u kullan. Takımı onun üzerine kurduk ama sen oynatmıyorsun. Eğer sen değişmezsen biz seni değiştirmek zorunda kalırız” dediği bildirildi.

Ali Koç'tan Pereira'ya uyarı: "Ya sen değişirsin ya da ben seni değiştiririm" - 2. Foto

“MESUT ÖZİL’İ KULLAN”

Bu görüşmede başkan Ali Koç’un Pereira’ya ciddi uyarılarda bulunduğu ifade edildi. Pereira’dan 3’lü savunma inadından vazgeçmesini isteyen Ali Koç, “Mesut Özil’i kullan. Takımı onun üzerine kur. İnat etme. Aldığımız sonuçlar ortada.” dedi.

Ali Koç'tan Pereira'ya uyarı: "Ya sen değişirsin ya da ben seni değiştiririm" - 3. Foto

Başkan Koç, “Eğer sen değişmezsen biz seni değiştirmek zorunda kalırız. Sana alternatif bir kadro verdik. Bunu iyi değerlendir” diyerek sert çıktığı ifade edildi.

Ali Koç'tan Pereira'ya uyarı: "Ya sen değişirsin ya da ben seni değiştiririm" - 4. Foto

Kötü gidiş devam ederse Ali Koç’un Vitor Pereira ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. UEFA Avrupa Ligi’ndeki Antwerp ve Süper Lig’deki Kayserispor ve Galatasaray maçları çok kritik.

Ali Koç'tan Pereira'ya uyarı: "Ya sen değişirsin ya da ben seni değiştiririm" - 5. Foto

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Preira’nın kredisi yavaş yavaş doluyor. Yönetimin şuan değişikliğe gitmeyeceği ancak gerek görülmesi durumunda yeni teknik adamın hazır olması için harekete geçildiği iddia edildi.

Ali Koç'tan Pereira'ya uyarı: "Ya sen değişirsin ya da ben seni değiştiririm" - 6. Foto

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir