G-20’de First Lady’lerin iletişimi dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın G-20 Liderler Zirvesi‘ne katılmak üzere 30-31 Ekim’de İtalya’nın Roma kentine gerçekleştirdiği resmi ziyarete eşlik eden Emine Erdoğan‘ın, zirvenin resmi eş programında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Briddite Macron’la yakın ilişkisi objektiflere yansıdı.

G-20 zirvesinde buluşan Emine Erdoğan ve Brigitte Macron arasındaki ilişki dikkat çekti - Sayfa:1

Emine Erdoğan, Roma’da ilk gün, zirvenin ev sahibi İtalya Başbakanı Mario Draghi’nin eşi Maria Serenella Cappello’nun ev sahipliğinde Roma Kolezyum’da devlet başkanlarının eşleriyle bir araya gelerek antik kenti ziyaret etti.

G-20 zirvesinde buluşan Emine Erdoğan ve Brigitte Macron arasındaki ilişki dikkat çekti - Sayfa:2

Ziyarette Emine Erdoğan’ın ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron ile sohbeti ve gülüp sarıldıkları anlar objektiflere yansıdı.

G-20 zirvesinde buluşan Emine Erdoğan ve Brigitte Macron arasındaki ilişki dikkat çekti - Sayfa:3

‘First Lady’ diplomasisi, zirvenin liderler ve eşlerine verilen akşam yemeğinde de devam etti.

G-20 zirvesinde buluşan Emine Erdoğan ve Brigitte Macron arasındaki ilişki dikkat çekti - Sayfa:4

Brigitte Macron’un, Emine Erdoğan’ın Kovid-19 sürecinde lider eşlerine hediye ettiği, Olgunlaşma Enstitüsü’nce yapılan karanfil işlemeli maskeyi zirveye getirerek, akşam yemeğinde takması da dikkat çekti.

G-20 zirvesinde buluşan Emine Erdoğan ve Brigitte Macron arasındaki ilişki dikkat çekti - Sayfa:5

Zirveler dışında da iletişimlerini sürdüren Emine Erdoğan ile Brigitte Macron, Kovid-19 sürecinde yaşanan sosyal sorunlara ilişkin de telefonla görüşerek, dayanışma mesajlarını iletmişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir