Marsilya-Lazio maçı Galatasaray’a yaradı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Marsilya ile Lazio karşı karşıya geldi. Velodrome Stadı’ndaki mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Türk Milli futbolcu Cengiz Ünder’in ilk 11’de başladığı karşılaşmada Marsilya 33. dakikada Milik’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Lazio, 45+7’de Felipe Anderson ile durumu 1-1 yaptı.

İlk yarının sonunda golü bulan Lazio, ikinci yarının başında da üstünlüğü yakaladı. Konuk takım 49. dakikada Immobile ile 2-1 öne geçti.

Taraftarının da desteğiyle goller arayan Marsilya, 82. dakikada kaptanı Dimitri Payet ile durumu 2-2’ye getirdi. Fransız yıldız son dakikalarda ise direğe takıldı! Payet ayrıca maçın son dakikasında gördüğü sarı kartla Galatasaray maçında cezalı duruma düştü!

Bu sonucun ardından Galatasaray’ın 8 puanla lider olduğu grupta Lazio 5 puanla 2. sırada yer aldı. Marsilya 4 puanla 3. sırada kalırken, Lokomotiv Moskova 2 puanla son sırada kaldı.

Marsilya 25 Kasım Perşembe günü Galatasaray ile İstanbul’da karşılaşacak. Lazio ise Lokomotiv Moskova deplasmanına çıkacak.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir