Bella Hadid gözyaşlarına boğuldu

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, son birkaç yıldır neredeyse her gün ve her gece ağladığını açıkladı. Salı günü gözyaşları içinde birkaç fotoğrafını paylaşan süper model, takipçilerine sosyal medyanın gerçek hayat olmadığını hatırlattı.

Bella Hadid, sosyal medyada içini döktü. Gençliğinden beri şiddetli depresyon ve anksiyete ile mücadele eden Hadid, Ocak ayında zihinsel sağlığına odaklanmak için sosyal medyaya kısa bir ara vermişti.

Hadid şimdi de Instagram üzerinden bir dizi fotoğraf yayınlayarak şu satırlara yer verdi:

“Acı çeken insanlara ve zamanla dünyaya yardım etmek için sadece bir barış ve sevgi aracı olmak adına buradayım. Ruh sağlığınız için zaman ayırın. Tam potansiyelinize ulaşmak için buna değer.”

“BAZEN TEK DUYMAN GEREKEN…”

Hadid, kendi deneyimlerinden yola çıkarak paylaştığı gönderide hayranlarına şu şekilde sesleniyor:

“Bazen tek duyman gereken yalnız olmadığındır. Yani benden sana: Yalnız değilsin. Seni seviyorum, seni görüyorum ve duyuyorum.”

Hadid, zihinsel sağlığın her zaman doğrusal olmadığını söyleyerek, bir roller coaster gibi inişler ve çıkışlar olabileceğini belirtiyor:

“Tünelin sonunda her zaman ışık vardır ve hız treni her zaman bir noktada tamamen durur; ama daha iyi olur.”

Hadid ayrıca, “Kendiniz üzerinde yeterince sıkı çalışırsanız, travmalarınızı, tetikleyicilerinizi, sevinçlerinizi ve rutinlerinizi anlamak için yalnız zaman harcarsanız. Her zaman anlayabilecek veya hakkında daha fazla bilgi edinebileceksiniz.” diye yazdı.

Yıldız, kendini dinledikleri için hayranlarına teşekkür ederek paylaşımını sonlandırdı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir