Defne Samyeli’nin 9 yaş küçük sevgilisi kim çıktı?

Cesur kıyafetleri ve güzellikte kendisi ile yarışan kızları Deren Talu ve Derin Talu nedeniyle magazin manşetlerinden düşmeyen Defne Samyeli magazin dünyasındaki genç sevgili modasına katıldı. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Defne Samyeli’nin sevgilisinin kim olduğunu açıklayarak bugünkü köşesinde konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı yeni bir aşka yelken açmıştı... Defne Samyeli'nin 9 yaş küçük sevgilisi kim çıktı? - Sayfa:2

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ve ayrılığı ile günlerce konuştuğumuz Defne Samyeli’nin kendisinden 9 yaş küçük sevgilisinin ünlü iş insanı Onur Arıkan olduğu iddia edildi.

Serdar Bilgili ile sevgili olduğu söylenen Defne Samyeli’nin Onur Arıkan aşkı yaz aylarında başlamış…

Ünlü oyuncu ve şarkıcı yeni bir aşka yelken açmıştı... Defne Samyeli'nin 9 yaş küçük sevgilisi kim çıktı? - Sayfa:3

Ünlü iş insanı Serdar Bilgili ile adı geçen Defne Samyeli’nin kendisinden 9 yaş küçük bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

DEFNE SAMYELİ’YE SIRILSIKLAM AŞIKMIŞ

Bülent Cankurt’un yazısı şöyle:

“Son günlerde sosyete kulislerinde, eskinin Türkiye güzeli, şimdinin popüler şarkıcısı Defne Samyeli’nin yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Biraz araştırınca, Samyeli’nin yaşadığı aşk ve sevgilisiyle ilgili ilginç detaylara ulaştım.

Öncelikle şunu söyleyelim, Samyeli’nin aşkı yeni değil. Yaz aşkı olarak başlamış ve üç ayı aşkın süredir devam ediyormuş. Gelelim, Samyeli’nin yeni beyaz atlı prensine…

Cem Yılmaz ve Serdar Bilgili’den sonra Defne Samyeli’nin kalbine girmeyi başaran Onur Arıkan, iş insanıymış. Kumaş üretimi yapan köklü bir aile şirketinin yöneticilerindenmiş. Onur Arıkan’ın, Defne Samyeli’ye sırılsıklam aşık olduğu konuşuluyor.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir