Dünya Shiloh Jolie Pitt’i konuşuyor: Aslında ‘hangisinin’ kızı

Bir zamanlar dünyanın en gözde çifti olan Angelina Jolie ile Brad Pitt‘in ilk biyolojik çocuğu olarak dünyaya gözlerini açtı. Anne ve babası, gündemin ilk sıralarına öylesine yerleşmişti ki daha doğmadan en az onlar kadar ünlü omuştu Shiloh Nouvelle Jolie Pitt.

DOĞMADAN ÜNLÜ OLDU
Annesi “dünyanın en güzel kadını” babası da “dünyanın en yakışıklı erkeği” olarak nitelendiriliyordu. Durum böyle olunca da ilk bebeklerinin hangisine daha çok benzeyeceği, bu şanslı genlerden nasıl bir çocuk dünyaya geleceği merak konusu oldu hep. Shiloh, dünyaya geldikten sonra da kelimenin tam anlamıyla kameraların karşısında büyüdü. İlk bakışta kalın dudakları yüzünden annesi Angeline Jolie’ye benzetildi, sonra da gülüşü ve yüz hatları nedeniyle babası Brad Pitt’e.

Dünya Shiloh Jolie Pitti konuşuyor: Aslında hangisinin kızı

HERKESİ ŞAŞIRTTI
Küçük yaşlarından bu yana erkek kardeşleri gibi giyinmesi, saçlarını kısacık kestirmesiyle konu oldu Shiloh. Herkes onu olduğu gibi kabul etmiş ve görüntüsüne alışmıştı ki, geçen ay annesinin önemli rollerinden birini üstlendiği Eternals filminin galalarına katıldı. Kelimenin tam anlamıyla da kendisini görenler dondu kaldı. O kısa saçlı, erkek çocuk kıyafetleri giyen Shiloh gitmiş, yerine 14 yaşındaki diğer akranları gibi elbiseler giyen, saçlarına farklı modeller veren hatta hafif makyaj yapan bir genç kız gelmişti. Bir kez daha ve eskisinden daha çok ilgi odağı oldu Shiloh Jolie Pitt. Ablası Zahara kadar gösterişli giyinmeyi sevmese de spor tarzı içinde görünüşe göre eski giyim tarzını tarihe gömmüştü.

Dünya Shiloh Jolie Pitti konuşuyor: Aslında hangisinin kızı

NOKTAYI KOYDU
Bugün 14 yaşında olan Shiloh Jolie Pitt, son dönemde bu anlamda çok değişti. Bunun ilk işaretlerini de yıllarca kısa kestirdiği saçlarını uzatarak vermişti. Annesinin önemli rollerinden birini üstlendiği Eternals filminin geçen ay yapılan galalarında da son noktayı koydu. Son yıllarda adet haline getirdiği üzere Angelina Jolie, bu galaya da çocuklarıyla birlikte katıldı. En büyük oğlu 20 yaşındaki Maddox, 16 yaşındaki Zahara, 15 yaşındaki Shiloh ve 13 yaşındaki ikizleri Knox ile Vivienne ona galada eşlik etti. Tek eksik 17 yaşındaki Pax Thien’di. İşte o gece Shiloh görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Çünkü genç kız o galalarda ilk kez elbise giymişti. Bugüne kadar defalarca annne ve babasıyla Film galalarına katılan Shiloh, bu kez siyah ya da gri takım yerine, toprak rengi bir elbise giydi. Uzatmaya başladığı saçlarını at kuyruğu yaptı. Beyaz babet ayakkabıları, her iki ayak bileğine de taktığı halhallarıyla da görüntüsünü tamamladı. Hatta yüzüne de çok hafif bir makyaj yaptı. Bu görüntüsüyle de yıllardır erkek çocukları gibi bir görünüm sergileyen Shiloh, ilk kez yaşına ve cinsiyetine uygun bir görüntü sergiledi. Bu ayrıntıyla da gecede annesi Angelina Jolie’den bile daha çok konuşuldu.

Shiloh Nouvelle Jolie Pitt’in eski hali ve yeni hali:

Fizička promjena Shiloh Jolie-Pitt | Celebrity

Annesi ve babası ile benzerlikleri:

Dünya Shiloh Jolie Pitti konuşuyor: Aslında hangisinin kızı

Dünya Shiloh Jolie Pitti konuşuyor: Aslında hangisinin kızı

Dünya Shiloh Jolie Pitti konuşuyor: Aslında hangisinin kızı

Dünya Shiloh Jolie Pitti konuşuyor: Aslında hangisinin kızı

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir