Lady Gaga, House of Gucci’nin galasına damga vurdu

Bu yılın en merakla beklenen yapımları arasında yer alan ‘House of Gucci’ (Gucci’nin Evi) filminin galası dün akşam Londra’daki Odeon Sineması’nda yapıldı. Gecede, filmin başrolünde yer alan şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, Schiaparelli imzalı mor renkli kıyafetiyle geceye damga vurdu. Gaga’nın mücevherleri ve aksesuar seçimleri de yine stilinin öne çıkan parçaları arasındaydı.

Lady Gaga stayed in 'House of Gucci' character for 9 months | Daily Sabah

Kendine özgü platform topuklu ayakkabılarıyla galada yer alan Gaga, dramatik görünümünü yine kendine özgü makyajıyla tamamladı. Gaga, mor elbisesinin pelerini uçuşurken poz vermeyi de ihmal etmedi.

Yönetmenliğini Ridley Scott’ın üstlendiğiHouse of Gucci’ filmi, boşandıktan sonra moda markası Gucci’nin varisi Maurizio Gucci’yi tetikçi tutarak öldürttüğü için 18 yıl hapiste kalan Patrizia Reggiani’yi anlatıyor.

Lady Gaga, Adam Driver attend House of Gucci world premiere in London — and reveal the methods to the madness - ABC News

Lady Gaga, filmin galasından önce İngiltere’deki Vogue dergisinin kapağında yer almıştı. İkinci büyük filmi için dergiye nasıl hazırlandığını anlatan Gaga, “Bir buçuk yıl Reggiani (filmdeki karakteri) olarak yaşadım” dedi. Gaga sözlerini, “Ve bunun dokuz ayı boyunca aksanla konuştum. Kameralar yokken bile bunu bırakmadım. Bir sarışın olarak aksanla konuşmam neredeyse imkansızdı. Anında saçımı boyamak zorunda kaldım ve çekimler biter bitmez geri boyadım. Bu film bana çok şeyin farkında olmamı sağladı” ifadeleriyle sürdürdü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir