Aşı olmayan Kara Panter oyuncusu, çekimlerin aksamasına neden oldu

Koronavirüs pandemisi devam ederken eğlence endüstrisinde de salgının etkileri görülüyor. Hâlâ aşı olmayan oyuncular ve set çalışanları da yapımların çekim sürecini olumsuz yönde etkiliyor.

Son olarak Disney’in “Kara Panter: Wakanda Forever” filmi de İngiliz yıldız Letitia Wright’ın aşı olmaması nedeniyle çekimleri aksayan yapımlardan. Oyuncu, Ağustos ayında geçirdiği bir sakatlığın ardından Londra’daki evinde dinleniyor, ancak Atlanta’da çekilen “Kara Panter”in devam filmi için Amerika’ya dönmesi lojistik sorunlarla karşılaşabilir.

Film yapım endüstrisinde, bazı aktörler Kovid-19 aşısı ile ilgili zorunluluklara karşı durdu ve bazıları bu yüzden yer aldıkları projelerden ayrıldı. Ice Cube, Sony komedisi “Oh Hell No”dan 9 milyon dolardan vazgeçerek ayrıldı ve “General Hospital” dizisi yıldızı Ingo Rademacher aşı kurallarına uymadığı için kovuldu.

Aşı reddi hakkında soru sorulduğunda, Wright’ın temsilcisi The Hollywood Reporter’a, “Letitia, Eylül ayından bu yana Londra’da ‘Kara Panter 2’ setinde aldığı yaralardan dolayı iyileşme sürecinde ve işe geri dönmeyi dört gözle bekliyor. 2022’nin başlarında dönecek.” dedi.

Numberone.com.tr

15.11.2021/16:21

Haber

İlginizi Çekebilir