Yıllar sonra gelen itiraf: Beni Acun Ilıcalı ikna etti!

Armağan Çağlayan‘ın YouTube‘da yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ programının bu haftaki konuğu şarkıcı Nez oldu. 2002 yılında çıkardığı albümdeki ‘Sakın Ha’ şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Nez, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Asıl adı ‘Nezihe Kalkan’ olan şarkıcı Nez, yıllar önce Acun Ilıcalı‘nın sunduğu ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasına katıldığını ancak finale giderken partnerinin sakatlanması nedeniyle yarışmadan ayrıldığını söyledi.

“ACUN, DANSÇI OLMADIĞINI KANITLA HERKESE DEDİ”

Nez, yarışma günlerine dair şunları ifade etti:

“Acun beni dans yarışmasına çağırdığında ‘istemiyorum’ dedim. Çünkü yıllarca bana ‘dansçı’ dediler. ‘Ben hayatımda hiç dans dersi almadım, katılırsam ne olur’ diye düşündüm. Acun da çok zeki bir adam ‘o zaman sen gel katıl dansçı olmadığını kanıtla herkese’ dedi. Ondan sonra yarışmaya katılmayı kabul ettim. Partnerim sakatlanınca da finale doğru giderken yarışmadan çekilme kararı aldım.”

SURVIVORA GİDEMEDİM

SURVIVOR’A GİDEMEDİM! 

Acun Ilıcalı’nın ise Yok Böyle Dans’ın ardından “Sen tam Survivor’lık bir kızsın” diyerek kendisini Survivor 2012’ye çağırdığını söyleyen Nez, o süreçte yaşadıklarını ise şöyle anlattı:

“Survivor’a gidemedim. Ekibimizin Survivor’a hazırlık aşamasında söylediği şeyler vardı. ‘Yerde yatın, evinizin kendi konforunda konforsuzluğu yaşayın’ gibi tavsiyelerde bulundular. Ben çok abarttım. Kaç ay önce pirinç lapası yemeye başladım. Tam gitmemize bir gün kala bayıldım ve hastaneye kaldırıldım. İyi ki bayılmışım, uçakta olsa ne yapacaktım? Annem, Acun Ilıcalı ile konuştu. Daha sonra ünsüzler takımından ünlülere bir kişi geçti. O arkadaşımız Anıl Tetik’ti finale kadar gitti. Anıl da ilk programda teşekkür etmişti, ‘Nez ablacağım bir günde ünsüzlerden geçip ünlü oldum’ diye.

Numberone.com.tr

19.11.2021/09:53

Haber

İlginizi Çekebilir