“Şimdilik ikinci bebek yok”

Oyuncu Seda Bakan, Ekim 2014’te müzisyen Ali Eren ile hayatını birleştirmiş, Ağustos 2019’da kızı Leyla’yı kucağına almıştı. Hem kariyer, hem de çocuk yapan oyuncu, Şamdan Plus dergisine konuştu.

Seda Bakan’ın açıklamalarından kesitler…

“Çalışmak bana hep iyi geliyor, kendimi daha zinde hissediyorum. Bebeğime de eşime de zaman ayırabiliyorum.”

“Hayatta her zaman her şey yolunda gitmeyebilir. İyi gibi görünen olayların arkasında aslında büyük zorluklar yatabilir. Ama engeller aşılmak için vardır. Zorlukların beni yıldırmasına izin vermem, pes etmem, iyimser olmaya çalışırım.”

“Şimdiye kadar duyduğum en ilginç iltifat kayınvalidemden geldi. Tanıştığımız zaman ‘Hoş geldin kurşun kalem’ demişti bana.”

“En büyük şansım; bir insanda hem aşkı hem arkadaşlığı bulmak. Henüz evlenmemiş genç arkadaşlarıma bunu tavsiye ediyorum.”

“Şu an için ikinci bir bebek planımız yok. Yaşamımda hiçbir şey bana Leyla’nın verdiği heyecanı vermedi. Benim dünyamın en güzel şeyi kızım Leyla.”

“Hiç önyargılı biri değilim. İlk görüşte kimse kimseyi tanıyamaz ki. Benim eğlenceli biri olduğumu söylerler. Hatta eşime de ‘Aaaa, ne güzel Seda senin hayatında olduğu sürece yaşlanmazsın’ diyorlar…”

‘AİLEM İSTEMEDİ’

“Her yeni olayda kendimi keşfediyorum. Psikolojiyle ilgileniyorum, kitaplar okuyorum. Oyunculuğa başladığımda ailemden çok destek almadım.”

Numberone.com.tr

19.11.2021-23:57

Haber

İlginizi Çekebilir