Aleyna Tilki’den büyük sitem: Beni önce dövdüler şimdi…

Yeni albümünü tamamladıktan sonra ailesiyle Dubai’de tatile çıkan Aleyna Tilki, İstanbul’a döndü. Tilki, kariyerinin başında insanların kendisini önce eleştirdiğini ardından da övmeye başladığını söyledi.

Aleyna Tilki önceki gün Emirgan’da görüntülendi. Yakın zamanda Dubai tatilinden dönen genç şarkıcı, “Londra’da albüm yaptım ve çok yoruldum. 20 şarkı hazırladık. Albüm için 8’ini seçeceğiz” dedi.

“NEGATİF BİR DUYGU DUYACAK KADAR KENDİMDEN NEFRET ETMİYORUM”

Tilki, “Zamanında sizi eleştirenlere kin tutuyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Benim bir sözüm var, ‘Nefret ve öfke kimseyi beslemez.’ Onlarla beslendikçe kilo alır ve hazımsızlaşırsınız. Herhangi birine negatif bir duygu duyacak kadar kendimden nefret etmiyorum. İlk çıktığımda binlerce isim beni yerin dibine soktu. 16 yaşımda barda şarkı söylediğimde tüm ülke bir anda üstüme geldi. Zamanla beni sevdiler. Önce dövdüler sonra ‘Aleyna doğru yolda’ dediler. Özellikle bu sektör böyle. İnsanların tarzlarına ve zevklerine hitap ettiğim sürece beni sevecekler, etmediğim sürece de beni sevmeyecekler.”

“RİSK ALA ALA EFSANEYE DÖNÜŞEBİLİRİM”

Kariyerinin başında dünya starı olmak istediğini dile getiren Aleyna Tilki, bunun için iyi bir yolda olduğunu söyleyerek şunları ekledi:

“Risk ala ala efsaneye dönüşebilirim Hiç fena değiliz. Emin adımlarla ilerliyoruz. İngilizce albümde rock ve pop’u harmanladım. Yine risk alacağım. Ben, risk ala ala efsaneye dönüşebilirim. İstediğimi yapmazsam hiçbir şey olmayayım.”

“OMURGASIZ OLAMAM”

Şarkıcı, “Kimse, size zorla şarkı söyletemez mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“16 yaşında değilim artık. 21 yaşındayım, omurgasız olamam. Bana yakışmayan bir şarkıyı da söyleyemem.”

KADINA RAP VOKAL YAKIŞMIYOR

Aleyna Tilki, kendisine çok fazla şarkı ulaştırdıklarını söyledi:

“Şu anda rap dinleniyor. Ben de çok beğeniyorum. Ama ben kadın vokale rap yakıştıramıyorum. Ayben hariç, onu çok seviyorum. O yüzden hiç söylemek istemedim. Denedim ama içime sinmedi.”

“DAHA ERKEN KAMBUR OLUYORSUN”

Ünlü şarkıcı, Dubai tatilini ailesiyle birlikte geçirdiğini dile getirdi:

“Kariyer uğruna ailemden çok ayrı kaldım. 4 yıldır sürekli yurtdışına gidip geliyorum. Onlarla hasret giderdim. Küçük yaşta sırtına yük alınca daha erken kambur oluyorsun.”

Numberone.com.tr

24.11.2021/14:20

Haber

İlginizi Çekebilir