“Çok hata yaptım ama Tanrı bana Kim Kardashian’ı geri getirecek”

Ayrılıkları çok konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West cephesinden ilginç bir haber geldi. Görünüşe göre West, Kardashian’dan ayrılmayı bir türlü kabullenemedi. En büyük inancı ise Tanrı’nın da yardımıyla bir gün tekrar bir araya gelecekleri.

ELİNE MİKROFONU ALDI VE İÇİNİ DÖKTÜ

Bir yardım etkinliğine katılan 44 yaşındaki dört çocuk babası West, orada eline mikrofonu aldı ve hiç beklenmedik açıklamalar yaptı. İşte bu sırada da Pete Davidson ile yeni bir romantik ilişkiye başlayan Kim Kardashianın bir gün kendisine geri döneceğine ilişkin görüşünü dile getirdi.

Kanye West: Çok hata yaptım ama Tanrı bana Kimi geri getirecek

“BİR KOCA OLARAK KABUL EDİLEMEZ YAPTIM”

Konuşmasında, herkesin ilişkilerinde hatalar yapabileceğini söyleyen Kanye West, “Biz hatalar yaptık. Ben hatalar yaptım” diyerek itirafta bulundu. Kanye West, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir koca olarak toplum içinde, kabul edilemez şeyler yaptım. Ama bugün bunu değiştirmek için buradayım.”

“AMA BEN EVİMDE OLMALIYIM”

Eliinden geldiğince çocuklarının yanında olması gerektiğini belirten Kanye West, bunu olabilecek en aklı başında ve en sakin şekilde ifade etmeye çalıştığını da sözlerine ekledi. West “Ama ben evimde olmalıyım” diyerek Kim Kardashian’ı hayatında geri istediğini vurguladı.

Kanye West: Çok hata yaptım ama Tanrı bana Kimi geri getirecek

İKİ YILLIK FLÖRTÜN ARDINDAN 2014’TE EVLENDİLER

2014 yılında evlenen Kim Kardashian ve Kanye West, ikisi biyolojik ikisi taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelen dört çocuk sahibi. Kardashian, Pete Davidson ile kendine yeni bir hayat kurmuşken Kanye West ise onu geri kazanmaya çalışıyor.

“KİŞİLİĞİ YÜZÜNDEN BOŞANDIM”

Kim Kardashian, geçen ay katıldığı bir TV programında Kanye West’ten neden boşandığını anlatmıştı. ABD’de Saturday Night Live programına konuk olan 40 yaşındaki Kardashian, “Tüm zamanların en iyi rap şarkıcısı ile evlendim. Amerika’daki en zengin siyah erkek, bana dört inanılmaz çocuk veren bir dâhi” dedikten sonra 44 yaşındaki Kanye West ile kişiliği yüzünden boşandığını söylemişti.

Kanye West: Çok hata yaptım ama Tanrı bana Kimi geri getirecek

ALDATMA İTİRAFI

Bu arada West’in, Kardashian’ı defalarca aldattığı iddiaları da basına yansımıştı. Yeni albümünde yer alan bir şarkıda “iki çocuğun üzerine aldattım” şeklinde sözlere yer veren West; iddialara göre Kardashian’ı bir değil birkaç kadınla aldatmış.

KENDİ AĞZIYLA SÖYLEDİ

Kanye West’in ekibinden adı açıklanmayan bir kaynak, ünlü rap’çinin 2016 yılında çıktığı Saint Pablo Turnesi sırasında ekibiyle yaptığı bir sohbette, meslektaşı Christina Milian ile birlikte olduğunu kendi ağzıyla söylediğini anlattı. Üstelik bununla övündüğünü de sözlerine ekledi. Söz konusu kaynak, “West bu ilişkinin Kardashian ile evliyken mi yoksa daha önce mi yaşandığını belirtmedi” diye konuştu.

Kanye West: Çok hata yaptım ama Tanrı bana Kimi geri getirecek

Numberone.com.tr

26.11.2021/16:00

Haber

İlginizi Çekebilir