Tom Cruise, uçağın kanadından sarkarken görüldü

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, gişe rekorları kıran Hollywood filmlerinde dublör kullanmamasıyla tanınır. Tom Cruise, “Mission Impossible 8” filminin sahnelerini çekerken İkinci Dünya Savaşı çift kanatlı uçağının kanadından baş aşağı sarkarken görüldü.

Daredevil: Tom proved he certainly had a head for heights as he clung onto the plane's wing at 2000 feet in the air

Aktör, bu hafta Cambridge’deki Duxford Hava Alanı’nda, 1941 Boeing B75N1 Stearman çift kanatlı, aktörle birlikte mide bulandırıcı bir döngü ve burun aşağı dalış gerçekleştirirken tehlikeli gösteriyi çekerken görüldü.

Page Six’in Görevimiz Tehlike 8 çekimlerinden aldığı fotoğraflarda, 59 yaşındaki oyuncu Tom Cruise’un bir küçük uçağın kanadına asılı olduğu görüdü.

Ancak, son birkaç haftadır aksiyon adamı, 7 Temmuz 2023’te vizyona girecek olan Mission Impossible serisinin 8. bölümü için heyecan verici sahnelere hazırlanmak için havaalanında uçuş dersleri alıyordu.

Bu arada, Tom provalar sırasında gökyüzüne çıktığında ve 2000 feet’e yükselirken parlak sarı çift kanatlı uçaktan baş aşağı çıkarken görüldüğünde, sıkı çalışmasının karşılığını almış görünüyor. Kahverengi bir tulum ve kask giyen Hollywood aktörünün, ağzı açık bırakan bir gösteride burun dalışı ve bir dizi akrobasi gerçekleştirirken, 80 yaşındaki uçağın kanadına cesurca yapıştığı görüldü.

Crusie’un kanada asıldığı anlarda uçağın 600 metre yükseklikte olduğu belirtildi.

Daily Mail’in haberine göre aktör, savaş uçağının ön koltuğunda otururken arka koltuktaki pilotun kontrolleri almasıyla yerinden kalktı. Uçak daha sonra 2000 fite çıktı, bu noktada üç çocuk babası kokpitten tırmandı ve sol kanada süründü.

Cruise üstündeyken uçağın havada ters dönüş hareketleri yaptığı da görüldü.

Uçak Cambridgeshire kırsalında süzülürken, uçağa emniyet kemeriyle bağlı olan Tom tehlikeli bir şekilde kanattan baş aşağı sallandı.

Numberone.com.tr

29.11.2021/16:32

Haber

İlginizi Çekebilir