Las Vegas’ta ABBA savaşı: Konser için oteller birbirine girdi

Tam 40 yıl sonra müzik sahnesine kayda değer bir geri dönüş yapan İsveçli pop grubu ABBA, grubun yeni konser şovunu güvence altına almak için, Las Vegas’taki üç otelin başlattığı bir ihale savaşından neredeyse 1 milyar sterlin kazanabilir.

MGM Resorts, Caesars Palace ve Resorts World, grubun konser şovu Abba Voyage’a ev sahipliği yapmak için mücadele ediyor.

Efsanevi müzik grubunun çığır açan gösterisi önümüzdeki mayıs ayında Doğu Londra’da başlayacak. Dörtlü, dijital olarak oluşturulmuş versiyonları olarak görünecek.

GRAMMY’E DE ADAY GÖSTERİLDİLER

The Sun’a konuşan kaynak; “Şovun Londra ayağından sonra Amerika’ya taşınması ve Vegas’ta gerçekleşmesi hayaldi, neredeyse 1 milyar sterlin kazanabileceklerine inanılıyor. Şu anda planlar, Eurovision galibiyetlerinin 50. yıl dönümü ve liste başı Waterloo’nun piyasaya sürülmesi ile aynı zamana denk gelecek olan bir 2024 açılışı etrafında toplanıyor” dedi.

Mamma Mia’nın hit yapımcıları Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson ve Anni-Frid Lyngstad, bu ayın başlarında piyasaya çıkan Voyage ile tarihi bir başarı elde ettiler ve çıkış single’ları I Still Have Faith In You, grup tarihinde bir ilk olan Grammy Ödülü’ne aday gösterildi.

“BEN SONSUZDUM”

Yaklaşan gösteri ve anlamı hakkında konuşan Björn, geçtiğimiz günlerde şunları söyledi:

“Bunu çok düşündüm, aslında varoluşsal olarak ne anlama geldiği hakkında. Bu bakımdan ben sonsuzum. Ve bunu ilk yapan bizdik. Ve ilkler her zaman hatırlanır ve gelecekte her zaman anılır. Kendime 1979’dan kalma bir avatar olarak bakıyorum ve bunun tuhaf olduğunu bile düşünmüyorum.”

Numberone.com.tr

21.11.2021/17:23

Haber

İlginizi Çekebilir