“Yakalandık Derya”

Merhum usta oyuncu Ferhan Şensoy ve 1988-2004 yılları arasında evli kaldığı eşi Derya Baykal’ın 31 yaşındaki kızları Derya Şensoy’un, yaklaşık sekiz aydır mutlu bir birliktelik sürdürdüğü Celal Can Algül ile evlilik yoluna girdiği iddia edildi.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER 

Önceki akşam Cihangir Emily’s adlı mekandan çıkarken el ele görüntülenen ve aileleri tarafından aşkları onaylanan çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Derya Şensoy ve Celal Can Algül evlilik yolunda

Öte yandan Sarp Levendoğlu ile ayrılmasının ardından aradığı mutluluğu Celal Can Algül’de bulan Derya Şensoy, geçtiğimiz ay sevgilisine Maslak’taki bir mekanda sürpriz doğum günü partisi organize etmişti.

ANNEDEN ONAY

ANNEDEN ONAY 

İkilinin yakın arkadaşlarının katıldığı partide Şensoy’un annesi Derya Baykal da yer almış, Baykal’ın geceye katılması çiftin aşkını onayladığı yönünde yorumlanmıştı.

Derya Şensoy ve Celal Can Algül evlilik yolunda

Partide sahneye çıkan Şensoy, sevgilisinin gözlerinin içine bakarak şarkı söylemişti. 28 yaşına basan Algül ise, dizlerinin üzerine çökerek, sevgilisini dinlemişti.

YAKALANDIK DERYA

“YAKALANDIK DERYA!” 

Şensoy, altı ay önce ise yeni sevgilisi Algül ile birlikte ilk kez Cihangir’de objektiflere yansımıştı. Görüntülendiklerini fark edince panikleyen Algül, sevgilisine dönerek, “Yakalandık Derya!” ifadelerini kullanmıştı.

Derya Şensoy ve Celal Can Algül evlilik yolunda

Celal Can Algül’ün aksine rahat tavırları ile dikkat çeken oyuncu Derya Şensoy ise, “Yapacak bir şey yok.” diyerek, sevgilisini sakinleştirmişti.

Numberone.com.tr

30.11.2021/17:51

Haber

İlginizi Çekebilir