Lionel Messi için çırılçıplak soyunacak

Ballon dOr ödülünün bu yılki kazananı Lionel Messi oldu. Tören öncesi ünlü fenomen Suzy Cortez ise cüretkâr bir iddia ortaya atmış ve çıplak poz sözü vermişti.

Futbol dünyasının merakla beklediği Ballon d’or Ödül Töreni, futbol otoritelerinin katılımıyla gerçekleşti. Ödülü kazanan ise Arjantinli futbolcu Lionel Messi oldu.

Lionel Messi için çırılçıplak soyunacak - Sayfa:2

Messi’nin sıkı taraftarı olduğu bilinen ünlü model Suzy Cortez ise cüretkâr bir iddia ortaya attı.

Lionel Messi için çırılçıplak soyunacak - Sayfa:3

Ballon d’or ödül töreninde, Messi’nin ödül alması durumunda Suzy Cortez çırılçıplak soyunma sözü vermişti.

Lionel Messi için çırılçıplak soyunacak - Sayfa:4

Messi ödülü kazanmadan önce model Cortez, Stade France’ın önünde soyunarak poz vereceğini ifade etmişti. Genç model, Messi’ye hayranlığını göstermek için kasığına da Messi dövmesi yaptırmıştı.

Lionel Messi için çırılçıplak soyunacak - Sayfa:5
Messi’nin ezeli rakibi Ronaldo’yu beğenmediğini ifade eden Cortez, “Hayalim Messi için soyunabilmek. O benim her şeyim” dedi.
Lionel Messi için çırılçıplak soyunacak - Sayfa:6
EURO 2020’de Almanya ile dalga geçerek İngiltere’yi tebrik eden Suzy Cortez, üzerinde İngiltere futbol takımının formasıyla poz vermişti.
Lionel Messi için çırılçıplak soyunacak - Sayfa:7
Cortez, Messi’nin Barcelona için bu zamana kadar her şeyi yaptığını ve ve Josep Maria Bartomeu başkan olduğu sürece Katalan ekibini desteklemeyeceğini söyledi.
Lionel Messi için çırılçıplak soyunacak - Sayfa:8
“MESSİ OLMASAYDI BARCELONA ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE BİLE KATILAMAZDI”
Bundan sonra 33 yaşındaki Arjantinli oyuncunun anlaştığı iddia edilen Manchester City’yi destekleyeceğini söyleyen Cortez, “Artık City’nin en fantastik hayranıyım. Son 5 yılda Messi olmasaydı Barcelona Şampiyonlar Ligi’ne bile katılamazdı. Tarihin en iyi oyuncusu, Barcelona tarafından çöp muamelesi görüyor” dedi.
Numberone.com.tr
02.12.2021/17:32

Haber

İlginizi Çekebilir