Kraliyet ailesinde Meghan ve Kate arasındaki kavgada yeni iddialar

Prens Harry, Meghan Markle ile evlendiğinden beri kraliyet ailesinde de sular durulmuyor. Kraliyet görevlerini bırakan çift, geçtiğimiz aylarda Oprah Winfrey’in programına katılmış ve birbirinden çarpıcı iddialarda bulunmuşlardı. Bu defa kraliyet ailesine yakın bir isimden Meghan Markle’a yönelik iddialar geldi: Asıl ağlayan kişi Kate’di.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin düğününden önce Cambridge Düşesi Kate ile Markle arasında tatsız olaylar yaşanmış ve hatta Markle, bunu Oprah’ın programına da taşımıştı. Düğünden birkaç gün önce çiçekçi kız elbiseleri üzerine çıkan tartışmadan sonra Markle, ağladığını ve çok kırıldığını ve bunun üzerine Kate’in çiçek göndererek kendisinden özür dilediğini anlatmıştı.

“KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ İÇİN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU”

Ancak Cornwall Düşesi Camilla’nın aile dostu olan Kirstie Allsopp, The Telegraph’a şunları söyledi:

“Kate asla öfkesini kaybetmez, ancak Meghan’ın Kensington Sarayı’ndaki personele kaba davrandığını öğrendi ve ona kızdı. Sonra, kontrolünü kaybettiği için gözyaşlarına boğuldu ve işleri düzeltmek için Meghan’a çiçek aldı.”

Televizyon sunucusu Allsopp, The Telegraph’a verdiği demeçte, Kate Middleton’ın müstakbel kayınbiraderi ile girdiği bir tartışma sırasında kontrolünü kaybettikten sonra gözyaşlarına boğulduğu söylendi.

Sussex’lerin eski iletişim sekreteri olan Jason Knauf’un Ekim 2018’de resmi bir şikayette bulunduğu bildirildi. Şikayette, Meghan’ın bir çalışana karşı davranışını tamamen kabul edilemez olarak nitelediği söylendi. Ancak Meghan’ı temsil eden Schillings Hukuk Başkanı Jenny Afia, bu hafta Düşes hakkında basılan zorbalık iddialarının yanlış olduğu konusunda ısrar etti ve eski Suits aktrisinin birlikte çalışması zor olduğu söylentilerini reddetti.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda da Meghan Markle, eski çalışanlarıyla ilgili benzer iddialarla suçlanmıştı.

Numberone.com.tr

05.12.2021-13:26

Haber

İlginizi Çekebilir