Bildiğiniz tüm komedyenleri unutun: Ertuğrul Özkök ‘Yılın Stand-up’çısını’ seçti

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü‘nün sanatçılarla ilgili yaptığı yorum gündemdeki yerini koruyor. Ünlü’nün, “Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözleri sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Gazeteci-yazar Ertuğrul Özkök de, hafta içi her gün Number1‘de yayınlanan ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesinde, Cübbeli Ahmet Hoca’dan bahsetti. Özkök, “Bu yılın Stand-up’çısı Cübbeli Ahmet” dedi.

“ZORLU CENTER’İN STAND-UP SAHNESİNDE GÖRÜRSENİZ ŞAŞMAYIN”

Cübbeli Ahmet hoca için, “Açık ara hem de kapanmaz bir arayla yılın Stand-up’çısı unvanını kazandı.” diyen Özkök, sesli köşesinde şunları söyledi:

“Bu yılın komedyeni kimdir? Stand-up’çısı kimdir? Bu yılın 1 numaralı parodisi nedir diye sorarsanız; ne Cem Yılmaz, ne Yılmaz Erdoğan, ne Recep İvedik, ne de Ata Demirer. Bu yılın Stand-up’çısı Cübbeli Ahmet ve son iki haftadır artık literatürümüze giren; şap beni, şup beni, yut beni, öp beni klibiyle gerçekten artık ortalığı yıktı. Açık ara hem de kapanmaz bir arayla yılın Stand-up’çısı unvanını kazandı. Ama şimdi gelelim işin ciddiyetine… Bakın bir din adamının sosyal medyada ne hale geldiğiniz görüyoruz. Kötü bir şey anlamında söylemiyorum. Benim hoşuma gidiyor. Yani o abuk subuk böyle fetvalar yerine, bu tür insanları güldürerek yapsınlar. Vallahi, billahi ben buna razıyım. Ama yeterki bizi güldürsünler. Çünkü gülmeyi o kadar unuttuk ki… Asık suratlı tekallüs etmiş siyasetçilerden, miting meydanlarında yumrukların sıkılmasından, gırtlakların hançerlerinin patlarcasına konuşulmasından artık gına geldi… O yüzden bu yılın insanı olarak Cübbeli Ahmet’i seçiyorum. Gerçekten bizi güldürdü, Allah da onu güldürsün. Zaten geçmişte de çok güldürmüştü. Ski’nin üzerinde biliyorsunuz jet ski’nin üzerinde fotoğraflarının yayınlandığında da güldürmüştü. Bence Cübbeli Ahmet iyi yolda. Yakında Zorlu Center’in Stand-up sahnesinde görürsek şaşmayalım. İş yapacağına kesinlikle eminim. Yaşa hoca… Ağzın dert görmesin. Şap beni, şup beni, yut beni, yup beni devam etsin…”

Numberone.com.tr

08.12.2021/14:18

Haber

İlginizi Çekebilir