Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’e ihannet iddialarına yanıt verdi: Evet ihanet ettim

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül (29) ile ayrılacakları yönünde haberler çıkan Kadir Doğulu (39), önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Doğulu, ‘ayrılık’ iddiasının hatırlatılması üzerine sitemkar bir cevap verdi. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili detaylar…

Meslektaşı Neslihan Atagül ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kadir Doğulu’ya, “Eşinize ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?” sorusu yöneltildi.

SABAH SEVGİLİMİN YÜZÜNE BAKMADIM, İHANET ETTİM

“SABAH SEVGİLİMİN YÜZÜNE BAKMADIM, İHANET ETTİM” 

Ünlü oyuncu, “Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim” diyerek, sitemkar bir açıklamaya imza attı. Daha sonra sözlerine, “Bunlar iddia, siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etti.

Kadir Doğuludan aldatma iddiasına tepki: Evet, ihanet ettim

Eşi Neslihan Atagül’ün yurt dışında aldığı ödüller için oyuncu, “Evet, bir değil birden fazla ödül aldı. Karım olduğu için söylemiyorum ama çok yetenekli kendisi” ifadelerini kullandı.

HADİ ORADAN

“HADİ ORADAN!” 

Aynı gün yine Etiler’de objektiflere yansıyan Kadir Doğulu, bir iş görüşmesi için geldiği fakat bu konuda detay veremeyeceğini söyledi.

Kadir Doğuludan aldatma iddiasına tepki: Evet, ihanet ettim

39 yaşındaki oyuncu, “Bugün birkaç toplantım var. O yüzden böyle giyindim. Ama bana bu görüşmelerle ilgili bir şey sormayın lütfen, detay veremeyeceğim” demekle yetindi.

Kadir Doğuludan aldatma iddiasına tepki: Evet, ihanet ettim

‘Ayrılık’ dedikodularının hatırlatılması üzerine çıkan söylentileri ti’ye alan Doğulu, “Hadi oradan diyorum bu haberleri çıkartanlara sadece. Siz inanabiliyor musunuz?” karşılığını verdi.

EŞİNİ BÖYLE KUTLADI

EŞİNİ BÖYLE KUTLADI 

Son olarak ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide hayat verdiği ‘Nare’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve sağlık sorunları nedeniyle yapıma erken veda etmek zorunda kalan Neslihan Atagül, Dubai’de ‘Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görülmüştü.

Kadir Doğuludan aldatma iddiasına tepki: Evet, ihanet ettim

“O HAYAL KUTUSU BİZİM İÇİN SINIR OLMAKTAN ÇIKIYOR”

Neslihan Atagül, “Kendimi inanılmaz heyecanlı hissediyorum. Beni ‘televizyon’ diye tabir ettiğimiz o hayal kutusundan görüyor ve tanıyorsunuz. Kilometrelerce öteden benim hissettiğim şeyi hissediyorsunuz. O hayal kutusu bizim için sınır olmaktan çıkıyor. Beni bu ödüle layık görenlere, beni sevmekten hiçbir zaman vazgeçmeyenlere, canım aileme ve beni her zaman destekleyen sevgili eşim Kadir’e sonsuz teşekkürler ederim” demişti.

Kadir Doğuludan aldatma iddiasına tepki: Evet, ihanet ettim

KADİR DOĞULU: HERKES BENİM GİBİ GÖREBİLSE SENİ, BİR DEĞİL BÜTÜN ÖDÜLLER…

Atagül’ü ilk tebrik eden Kadir Doğulu olmuştu. Sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşan Doğulu, “Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini. O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim. Daha nicelerine” mesajını yazmıştı.

Numberone.com.tr

09.12.2021/17:58

Haber

İlginizi Çekebilir