Jason Statham’ın Antalya’da çekilen filminden ilk fragman yayınlandı

Antalya’da çekilen ve başrollerinde Jason Statham ile Aubrey Plaza’nın yer aldığı ‘Operation Fortune’ (Servet Operasyonu) filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham’ın bir araya geldiği ‘Operation Fortune’ filminin çekimlerine, 21 Ocak’ta başlandı. 1,8 milyar liraya inşa edilen ve dev film platosuna dönüştürülen Expo alanında başlayan çekimler, Kaleiçi ile Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da film setine sürpriz ziyaretinde, Jason Statham’ın yanı sıra yönetmen Guy Ritchie ve film ekibi ile bir araya geldi. Filmin, Kaleiçi’nde yapılan çekimleri için esnafa, 2 ile 5 bin lira arasında para ödeyen yapımcı şirket, pandemi döneminde istediği gibi iş yapamayan esnafın da yüzünü güldürdü.

Film çekimleri için iki ay Antalya’da bulunan ve Belek’teki 5 yıldızlı bir otelin kurşun geçirmez villasında konaklayan Jason Statham, kendisine ait sahnelerin tamamlanmasının ardından 11 Mart’ta Antalya’dan ayrıldı. Filmin yönetmeni Guy Ritchie ve film ekibi de Statham’ın ardından çekimleri tamamlayıp ABD’ye döndü.

Öte yandan daha önce ‘Five Eyes’ olarak bilinen filmin ismi geçen aylarda ‘Operation Fortune’ olarak değiştirildi.

İşte o fragman:

21 OCAK 2022’DE VİZYONDA

Guy Ritchie imzalı Hollywood filmi ‘Operation Fortune’un ilk fragmanı, resmi Instagram hesabından yayınlandı. Fragmanda, Antalya’da çekilen sahnelerden bazıları da yer aldı.

Oyuncu kadrosunda Jason Statham’ın yanı sıra Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes ve Bugzy Malone gibi yıldız isimlerin yer aldığı film, 21 Ocak 2022’de vizyona girecek.

Numberone.com.tr

13.12.2021/09:29

Haber

İlginizi Çekebilir