Aleyna Tilki evlat edinmek istiyor

Genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde milyonlarca kişi tarafından tanınan Aleyna Tilki, iki yıldır zor günler geçirdiğini ve pek bir şey üretemediğini açıkladıktan sonra İngiltere’ye gitmişti. Bir süre Türkiye’den uzak kalacağını söyleyen genç şarkıcı, müzik çalışmalarını Londra’da yapacağını açıklamıştı.

PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Aleyna Tilki evlat edinmek istediğini sosyal medyadan paylaştı. Tilki sosyal medyada, “Ben evlat edinmek istiyorum. Yasal olarak mümkün mü?” dedi.

İşte o paylaşım:

Aleyna Tilki evlat edinmek istiyor - Sayfa:2

 

Aleyna Tilki evlat edinmek istiyor - Sayfa:3

DEMET AKALIN’DAN ŞAŞIRTAN HAREKET

Aleyna Tilki’nin paylaşımına yorum yağdı. Bir takipçisi Tilki’ye “Tabii ki ufaklık ne demek al bakalım evladını” notuyla bebek fotoğrafını yanıt olarak verdi. Demet Akalın’ın bir süredir arası bozuk olduğu Aleyna Tilki’ye verilen bu yanıtı beğenmesi gözlerden kaçmadı.

Aleyna Tilki evlat edinmek istiyor - Sayfa:4
Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Londra’ya taşınan ve bir süre burada yaşayacağını açıklayan Tilki, şimdilerde Türkiye-İngiltere arasında mekik dokuyor.
Aleyna Tilki evlat edinmek istiyor - Sayfa:5
Son olarak annesi Havva Öztel ile Dubai tatiline giden ve çölde verdiği pozlarla gündem olan genç şarkıcı, birkaç gün önce yurda döndü. Sık sık ev hallerini paylaşan Tilki, bu kez de balkonda poz verdi.
Aleyna Tilki evlat edinmek istiyor - Sayfa:6
Kısa sürede on binlerce beğeni alan fotoğrafa, “Fizik Quen ya”, “Sahnelerin Kraliçesi” gibi yorumların yanı sıra geçtiğimiz günlerde fotoğrafına photoshop yapmasına atıfta bulunan, “Photoshop yoktur umarım” şeklinde yorumlar yapıldı.
Numberone.com.tr
14.12.2021/15:45

Haber

İlginizi Çekebilir