Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı bitti mi?

 

Son dönemin parlayan yıldızlarından olan Hande Erçel, Kerem Bürsin’le yaşadığı aşkla da adından söz ettirdi. Her yaptıkları olay olan çiftin ayrıldığı iddiası gündeme geldi. Bir mücevher markasının reklam yüzü olan Erçel, yaptığı işbirliğini önceki akşam yakın arkadaşları ile birlikte kutladı. Gecede gazetecilerin sorularını da yanıtlayan güzel oyuncudan ayrılık açıklaması geldi.

 

Kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bürsin ile aşkı tam gaz süren Hande Erçel, bir mücevher markası ile yaptığı işbirliğini önceki akşam yakın arkadaşları ile birlikte kutladı. Oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu görülen Erçel’in şıklığı dikkatlerden kaçmadı..

.

 ünlü oyuncu, Kerem Bürsin ile ayrıldıkları yönündeki haberlerle ilgili de konuştu. Hande Erçel, “Öyle bir şey kesinlikle yok.” diyerek, haklarında çıkan söylentileri yalanladı.

Erçel, daha önce Bürsin’in, “Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli olan sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak kafamda…” açıklamasını soran muhabirlere, “Her şeyin zamanı var. Eğer olursa, neden olmasın?” yanıtını vermişti.

Ünlü oyuncu, “Evlilik teklifi bekliyor musunuz?” sorularını ise, “Yok, hiç öyle bir şey beklemiyorum. Kerem de zaten cevabını verdi. Her şeyin bir zamanı var. O gün gelirse neden olmasın?” şeklinde yanıtlamıştı.

 

         Numberone.com.tr

.

.

.

Haber

İlginizi Çekebilir