Ertuğrul Özkök listesini çıkardı: “Bazılarına güleceksiniz, bazılarına doğru diyeceksiniz”

Gazeteci yazar Ertuğrul Özkök, Number1 Medya Grubu’na ait radyolardan dinleyicilere seslenmeye devam ediyor… Özkök, bugün, ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesinde, Number1 Medya için yaptığı listelerden bahsetti. 2021 yılının 20 insanından, yılın en iyi yerli ve yabancı şarkılarına kadar çeşitli listeler oluşturan Ertuğrul Özkök, dinleyicilere bir de tavsiye de bulundu. Özkök, “Size de tavsiyem şu: Siz de kendiniz bu yılın 20 insanını seçin. Hatta bu yılın 20 insanı içerisine kendinizi de koyun. Ben öyle yaptım.” dedi.

“ÖYLE BİR 20 İNSAN SEÇTİM Kİ”

Ertuğrul Özkök, yaptığı listeleri açıkladığı programda şunları söyledi:

“İyi günler artık yılbaşı menziline girdik. Bugünden itibaren yılbaşı modunda yaşayacağız. Sizler de öyle yapın. İçinizdeki ışıkları açın sonuna kadar. Ve artık Türkiye’nin bütün kötü sorunlarını karanlık günlerini paranteze alın. Hepsini 1 Ocak’tan sonra yeniden görmeye devam ederiz. Şimdi ben sizin için Number1 FM’de, Number1 Türk FM’de, Number1 TV’de, Number1 Türk TV’de bu yılbaşı için üç ayrı program yaptım.

Birincisinde; bu yılın 20 insanını seçtim. Ama öyle 20 insan seçtim ki bazılarına güleceksiniz, bazılarına doğru diyeceksiniz, bazılarına katılacaksınız, bazılarına katılmayacaksınız. Ama size de tavsiyem şu: Siz de kendiniz bu yılın 20 insanını seçin. Hatta bu yılın 20 insanı içerisine kendinizi de koyun. Ben öyle yaptım kendimi koydum çünkü. Kendinizin bu yılki performansını da değerlendirin.

Ve sizce kimlerdir bu yıl sizin hafızanızda, sizin zamanınızda, sizin kafanızda yer tutan insanlar? Ayrıca yine bu yılbaşı günleri için 3 gün boyunca size yılın en iyi 20 şarkısını, pop müzik şarkısını ve en iyi 20 Türk pop müzik şarkısını da hazırladım. Göreceksiniz çok güzel bir liste oldu. Hep birlikte güzel bir yılı hazırlanalım. Keyifli geçsin bu günler. Ondan sonra da 1 Ocak’tan itibaren parantezi kapatırız, tekrar Türkiye’nin meselelerine döneriz.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir