İrem Derici : 2021 hayatımın en iyi yılıydı

Sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren güzel şarkıcı İrem Derici yakın dostu Önder Tiryaki’nin Nişantaşı’ndaki stüdyosunun penceresinden basın mensupları ile sohbet etti. İrem Derici, “2021 hayatımın en iyi yılıydı” açıklamasında bulundu.

İrem Derici yine pencereden açıklama yaptı: 2021 hayatımın en iyi yılıydı
Birçok başarılı şarkının altına imzasını atan İrem Derici, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda arkadaşı Önder Tiryaki’nin stüdyosunda görüntülendi. Basın mensupları ile pencereden sohbet eden İrem Derici, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.2021 yılını değerlendiren ünlü şarkıcı, “Haftada en az 3-4 konser verdim. Çok iyi tatil yaptım. Sevdim, sevildim. Yedim, içtim, gezdim. Hayatımın en iyi yılıydı.” dedi.
Son dönemde gündeme gelen sahne kıyafetleri ile ilgili konuşan Derici, şunları söyledi:”Kim ne istiyorsa onu giysin. Mart ayında 35 yaşıma gereceğim. Ocak’ta deli gibi spora başlayacağım. Kim ne diyorsa desin, hiç de umurumda değil. Bu sene en büyük hırsım kas yapmak.”
Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio