Cristiano Ronaldo nun heykeli ülkeyi karıştırdı! Yerli oyunculara hakaret

Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Hindistan’da dikilen heykeli, ülkede karışıklığa yol açtı. İkiye bölünen insanların bir kısmı gençlerin ilham alması gerektiğini savunurken, bir kısmı ise yerel futbolculara hakaret olarak yorumladı.

Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Hindistan’da dikilen heykeli ülkede tartışma yaratırken insanları ikiye böldü.

Portekiz’in eski sömürgesi olan Goa eyaletinin bağımsızlığının 60. yılında Ronaldo’nun heykelinin dikilmesi tartışmalara yol açarken, eyalet yetkililerinin heykelin gençlere ilham vereceğine inandığı ifade edildi. Ancak eyaletteki bazı insanlar, Goa’nın Portekiz’den bağımsızlığını kazanmasının 60. yıl dönümü kutlamaları sürerken Ronaldo heykeli dikmenin hakaret olduğunu düşünüyor.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio