Bestemsu Özdemir’den aşk itirafı: Sevgilimle çok mutluyum

Bestemsu Özdemir geçtiğimiz günlerde alışveriş yaptığı esnada magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı. Daha öncesinde meslektaşı Can Yaman ile uzun soluklu bir ilişki yaşadığı bilinen Bestemsu Özdemir, yılbaşında yaptığı paylaşımla yeni bir ilişkisi olduğunu takipçilerine göstermiş bulunmuştu. Paylaştığı fotoğrafta yüzleri gözükmeyen ikili hakkında soru sorulunca durumu Bestemsu Özdemir açıkladı. Bestemsu Özdemir’in sevgilisinin adı ne?

Kara Para Aşk, Ege’nin Hamsisi, Meryem gibi başarılı televizyon dizilerinde yer alan 29 yaşındaki genç oyuncu Bestemsu Özdemir geçtiğimiz günlerde alışveriş yaptığı esnada Nişataşı’nda görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı romantik poz hakkında soru sorulan oyuncu erkek arkadaşının ismini açıkladı.

Bestemsu Özdemir'den "Mutluyum" Açıklaması

Nişantaşı’nda görüntülenen Bestemsu Özdemir arkadaşı Ramazan Çelik’in sahibi olduğu bir ayakkabı mağazasında yeni sezon ürünlerini inceleyerek alışveriş yaptı. 2022 yılının gelişini erkek arkadaşıyla kutladığını sosyal medyadan paylaşan Özdemir ‘mutluyum’ dedi.

 

Bestemsu Özdemir'in Erkek Arkadaşının İsmi...

‘Sevgilimin adı Türker. Gayet mutluyum, kimseden saklanmıyoruz” ifadelerini kullanan Bestemsu Özdemir’e yeni projeleri ve daha öncesinde açtığı mekan sorulunca güzel oyuncu şu açıklamalarda bulundu; ”O bilmediğim bir işti şimdi bildiğim işi yapıyorum. Sütten ağzım yandı. Herkes kendi bildiği işi yapmalı gerçekten.”

 

Bestemsu Özdemir'in 2022 Paylaşımı

2021 yılının bitimini dostları ve sevgilisi ile kutlayan Bestemsu Özdemir yaptığı paylaşımın altına şu açıklamayı yazdı:

‘2021’i bu kadar güzel bitireceğim bu yılın bana bu kadar güzellikler getireceği aklımın ucundan bile geçmezdi sanırım. Hayatım boyunca güzelliklerle hatırlayıp, anlatacağım hep ayrı bir yeri olan yıl bu yıl olacak… 2022 bana daha da güzel şeylerle gelmeni bekliyorum ve hepimiz herkes için çok güzel bir yıl diliyorum’

 

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir