007 cefakâr Bond

James Bond serisinin 25’inci filmi “Ölmek İçin Zaman Yok”un çekiminde ayağından yaralanan Daniel Craig’in, çalışmaların aksamaması için ameliyattan sonra fizik tedavi gördüğü ortaya çıktı

007 cefakâr Bond

İngiliz aktör Daniel Craig (53) geçen sonbaharda vizyona giren “Ölmek İçin Zaman Yok” filmiyle ünlü ajan 007 James Bond rolüne veda etti. Bu filmin çekimleri sırasında sanatçının ne kadar disiplinli yaşadığı da yeni ortaya çıkan fotoğraflarla bir kez daha kanıtlandı. James Bond’u canlandıran Daniel Craig, “Ölmek İçin Zaman Yok”un çekimlerinde bir koşu sahnesinde ayağının kayması sonucu ayak bileğinden yaralanmış. 2019’un Mayıs ayında yapılan çekimler sırasında yaralanan oyuncu, ayak bileğinden ameliyat edilmiş.

Ameliyatlıyken ter döktü

Günlerce çekimlerden uzak kalan Daniel Craig’in film setine bir an önce dönebilmek için fizik tedavi görmek zorunda kaldığı, kamuoyuna yeni yansıdı. Aktör, çekimlerin aksamaması için evinde dinlenmek yerine eğitmen Simon Waterson ile spor salonlarında zorlu bir fizik tedavi ve egzersiz programı uygulamış. Oyuncunun ameliyatlı ayağına rağmen eski formuna kavuşabilmek için ter dökerken çekilen fotoğrafları da dün yayımlandı.

Ünlü karakteri öldürmek istemiş

James Bond rolünü “Ölmek İçin Zaman Yok” filmiyle 5’inci ve son kez canlandıran Daniel Craig, serinin yapımcısı olan patronu Barbara Broccoli’ye Bond’u öldürmesini söylediğini itiraf etti. Daniel Craig şunları anlattı: “Seriye yeni dahil olduğum 2006 yılında Broccoli’ye Bond filmlerinden kaç tane yapması gerektiğini sordum. O da bana ‘4 kadar’ dedi. Ben de ‘Gerçekten mi? Bu çok fazla! Tamam peki ama 4 filmde Bond olursam sonunda onu öldürebilir miyim?’ diye sordum. O da duraksadı ve sadece ‘evet’ dedi.” Öte yandan yeni oyuncunun arandığı James Bond karakteri artık başka bir hikâyeyle devam edecek.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir