Bitcoin’de risk devam ediyor mu?

Kripto para piyasası kabus gibi geçen geçtiğimiz haftanın ardından yeni haftaya yaraları sarma umuduyla girdi…  Lider kripto para birimi BTC / USD paritesinde toparlanma çabalarının sınırlı kalması dikkat çekiyor. Bu durum, piyasa üzerindeki tedirginliğin hala devam ettiğinin en temel göstergelerinden biri.
Şu an için olası yukarı hareketlerde ilk kuvvetli direnç noktası 36 bin 450 dolar seviyesinde. Bu seviyenin üzerinde ise 37 bin 300 – 37 bin 500 dolar direnç bandı bulunuyor. Ancak parite üzerinde geçtiğimiz hafta oluşan satış baskısının önemli ölçüde azalması için kesinlikle 39 bin 300 – 39 bin 600 dolar bandının üzerine çıkılması ve bu noktasın tekrar kuvvetli destek seviyesi haline getirilmesi şart.
Geri çekilmenin devamı halinde ise geçtiğimiz hafta kısmi tepki hareketinin başladığı 34 bin – 34 bin 200 dolar destek bandı son derece kritik. Satışların devamıyla birlikte bu bandın altına gelinmesi paritenin 33 bin 300 ve 31 bin 100 dolar desteklerinin test edilme riskini artırabilecek öneme sahip…
Mehmet Çoban
Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir