Drama Severleri Hüngür Hüngür Ağlatacak Babamın Kemanı Sonunda Yayınlandı!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Belçim Bilgin ve Gülizar Nisa Uray’ın yer aldığı “Babamın Kemanı” adlı drama filmi belli ki izleyicilerini ağlatmaya geliyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Belçim Bilgin ve Gülizar Nisa Uray'ın yer aldığı "Babamın Kemanı" adlı drama filmi belli ki izleyicilerini ağlatmaya geliyor.

Bugün itibariyle Netflix’te yayınlanan filmde babasını kaybeden küçük Özlem’in başına gelenler anlatılıyor. Ünlü bir keman virtüözü olan amcasının yanına taşınan Özlem ile amcasının müzik tutkusu ise yüreklere hüzünlü dokunuşu yapıyor.

Bugün itibariyle Netflix'te yayınlanan filmde babasını kaybeden küçük Özlem'in başına gelenler anlatılıyor. Ünlü bir keman virtüözü olan amcasının yanına taşınan Özlem ile amcasının müzik tutkusu ise yüreklere hüzünlü dokunuşu yapıyor.

Türk yapımlar arasında drama koltuğuna yerleşen filmde acıklı ve samimi sahneler izlemeye hazır olun. Twitter çoktan hazırlandı bile…

Türk yapımlar arasında drama koltuğuna yerleşen filmde acıklı ve samimi sahneler izlemeye hazır olun. Twitter çoktan hazırlandı bile...

 

Numberone.com.tr

 

24.01.2022 15.39

Haber

İlginizi Çekebilir