Adele iddialara son noktayı koydu: BRIT ödüllerinde sahne alacağım

Adele , erkek arkadaşı Rich Paul ile sorunları olduğu  için Las Vegas’taki ihtisasını iptal ettiği söylentilerine yanıt verdi 

33 yaşındaki şarkıcı, ilişkisinin durumu ve BRIT’lerde performans gösterip gösteremeyeceği konusundaki spekülasyonlara cevap vermek için meydan okurcasına Instagram’dan açıklama yaptı ve hayranlarına 40 yaşındaki spor menajeri ortağının ‘sevgilerini gönderdiğini’ söylediği esprili bir paylaşım yaptı.

Adele, saatler kala Vegas şovlarını iptal ettiği için tepkiyle karşılaştıktan sonra ortalıkta dolaşan söylentilerin ardından gerçekleşecek olan bu yılki törende sahneye çıkacağını doğruladı.  

Defiant: Adele, erkek arkadaşı Rich Paul ile sorunları olduğu için Las Vegas'taki ihtisasını iptal ettiği söylentilerine yanıt verdi.

 

Adele, erkek arkadaşı Rich Paul ile sorunları olduğu için Las Vegas’taki ihtisasını iptal ettiği söylentilerine yanıt verdi.

Geri dönüş: 33 yaşındaki şarkıcı, BRIT'lerde sahne alıp almayacağı ve ilişkisinin durumuyla ilgili spekülasyonları ele almak için Salı gecesi meydan okurcasına Instagram'a gitti.

Geri dönüş: 33 yaşındaki şarkıcı, BRIT’lerde sahne alıp almayacağı ve ilişkisinin durumuyla ilgili spekülasyonları ele almak için Salı gecesi meydan okurcasına Instagram’a gitti. 

Adele şunları yazdı: ‘Merhaba, bu yüzden önümüzdeki hafta Brits’de sahne alacağımı söylemekten gerçekten mutluyum!!

İlişki: Diğer sporcuların yanı sıra NBA yıldızı LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons gibi isimleri yöneten Paul, 2021'in başından beri şarkıcıyla birlikte (resimde Ekim)

 

Diğer sporcuların yanı sıra NBA yıldızı LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons gibi isimleri yöneten Paul, 2021’in başından beri şarkıcıyla birlikte.

Bir kaynak hafta sonu şunları söyledi: ‘Cennette bela var. Bu yüzden performans sergileyemez.’

Adele’in kampına yakın kişiler, Adele’in provalar sırasında ağladığını ve onunla telefon görüşmesi yapmak için onları böldüğünü iddia etmişti. 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir