Madonna’nın tuvalet pozu olay yarattı. Belgeselin ismi gözüktü

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna son yıllarda kariyerini ve ikonik müziğini konu alan bir film üzerinde çalışıyor.

Madonna,  Instagram’da yayınlanan bir banyo fotoğraf çekimiyle filminin son taslağının şu anki başlığını ortaya çıkardı.

63 yaşındaki şarkıcı-söz yazarı, siyah kombiniyle tuvaletinde dinlenirken Little Sparrow adlı senaryosunun bir kopyasıyla poz verdi.

Banyo okuması: 63 yaşındaki Madonna, Salı gününden itibaren bir Instagram gönderisinde banyoda senaryoyu okurken yaklaşmakta olan biyografisinin şu anda Küçük Serçe başlıklı olduğunu açıkladığında çoğunlukla siyah bir topluluk içinde şık görünüyordu.

Kombini siyah çoraplarla tamamlayan şarkıcı şıklığını konuşturdu.

Like A Prayer şarkıcısı, ince bir koyu kırmızı kemer ve parmaksız kırmızı eldivenlerle kombinini tamamladı gümüş zımbalarla süslenmiş parlak siyah ayakkabı tercih etti.

Primping: Yaşlanmaya meydan okuyan güzel, uzun saçlarını boyanmış siyah köklerini göstermek için ortadan ikiye ayırmış, düz saçlarının geri kalanı platin sarısına boyanmıştı.

 

Yaşlanmaya meydan okuyan güzel uzun düz saçlarını platin sarısına boyanmıştı. Şarkıcı ayna karşısında saçlarını düzleştirirken poz verdi.

Siyahlar içinde: Göğüs dekoltesini öne çıkaran ve bir dizi siyah şortun içine tıkıştırılmış, dalgalı siyah bir büstiyer vardı.

 

Chic: Onları siyah çoraplarla eşleştirdi ve dikey gri çizgilerle süslenmiş astarlı uzun siyah bir pardösü ile sıcak kalıyormuş gibi görünüyordu.

 

Son zamanlarda çok tercih ettiği gibi tarzına bir sürü bilezik ve tılsım kolye ile biraz ışıltı ekledi.

Görünümünü siyah kedi gözü gözlüklerle tamamladı.

Madonna fotoğrafına tuvalet, lavabo, küvet ve film kamerası içeren bir emoji eklemeden önce esprili bir dille ‘En İyi İşimi Banyoda Yapıyorum…………..’ dedi.

Başlık ortaya çıkıyor: Bir fotoğrafta kalın sayfa yığınını kameraya tuttu ve Küçük Serçe başlığını ve adını, en iyi Sekreter filmini yazmasıyla tanınan yardımcı yazar Erin Cressida Wilson ile birlikte ortaya çıkardı.

 

Zor iş: Tamamen giyinik bir şekilde tuvalette otururken parmağını oynattı ve üç halkalı kopyanın kenarlarında sarı yapışkan notlar çıktı.

 

Tuvalette otururken poz veren sanatçının senaryonun bölümlerine küçük notlar alması dikkat çekti. 

Şarkıcı, gönderiyi senaryosunu ortaya çıkarmak için bir fırsat olarak değerlendirdi ancak tamamlanmış olup olmadığı veya hala taslak aşamasında olup olmadığı hala netlik kazanmadı.

Madonna’nın Little Sparrow unvanını ilk kez açıkladığı görünse de, bunun filmin son başlığı mı yoksa geçici bir isim mi olacağı belli değil.

Özellikle senaryo, senarist Diablo Cody’den herhangi bir katkıyı listelemedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir