Sinyal var teyit yok

Kripto para piyasasında yukarı yönlü ivme yerini bir miktar bekle gör politikasına bırakmış gibi görünüyor. Önemli kripto para birimleri kritik direnç noktalarını test etmesine rağmen hala önemli direnç seviyelerinin altında işlem görüyor.

Aslında piyasanın önde gelen kripto para birimlerinde çok küçük de olsa bir sinyalin olduğu gözlemleniyor. Ancak sorun şu; bu sinyallerin teyidi henüz alınmadı…

Zira lider kripto para birimi BTC / USD paritesine gelen tepki alımları da yerini 38 bin dolarlı seviyelerin üzerinde yatay seyre bıraktı.

Paritenin önündeki en önemli direnç bölgelerinden biri 39 bin 300 – 39 bin 600 dolar direnç bandı. Ancak yayınlarımızda üzerinde ısrarla duruyoruz; parite üzerindeki satış baskısının azalması için geçilmesi gereken Aralık 39 bin 600 – 40 bin 600 dolar bölgesi.

Bu direnç bölgesinin aşılması ve üzerinde kapanışlar görülmesi paritenin kademeli de olsa 45 bin 500 dolarlı seviyelere yönelmesini sağlayabilir.

Olası geri çekilmelerde ise 37 bin 555 dolar seviyesi hem trend hem de yatay direnç noktası olması açısından önemli. Bu noktanın altında ise 36 bin 450 ve 35 bin 555 dolar destekleri bulunuyor…

Mehmet Çoban

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir