Berfu Yenenler den eşi Eser Yenenler ile ilgili itiraf geldi. Evre sıfır eğlenceli

Komedyen Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler, Şamdan Plus’ın Sevgililer Günü özel sayısına mutlu evlilikleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Eser Yenenler, “Çok şanslıyız ki; filmlerde anlatılan o büyülü çarpılma anını yaşadık. İlk görüşte birbirimize aşık olduk” dedi. Berfu Yenenler ise eşi hakkında ilginç bir itirafta bulundu “Eser evde sıfır eğlenceli ve aşırı durağan biri.”
Berfu Yenenler’den eşi Eser Yenenler ile ilgili itiraf geldi: Sahnede gülmekten kırıp geçiriyor ama...

Dün piyasaya çıkan Şamdan Plus’ın Sevgililer Günü özel sayısının kapağında oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile influencer eşi Berfu Yenenler yer alıyor.

‘Romantik komedi’ tadında pozlar veren ünlü çift, ‘aşk’ üzerine soruları da yanıtlamış. Mutlu evliliklerini Mete ve Kuzey adlı iki çocuklarıyla perçinleyen çift, ilk görüşte birbirlerine aşık olmuş.

Berfu Yenenler; “Biz Eser ile karşılaştığımız o ilk an göz göze geldik ve o an aşık olduk. Benim için her şey o zaman başladı ve aynı şekilde devam ediyor” derken Eser Yenenler de şöyle devam etmiş: “Çok şanslıyız ki; filmlerde anlatılan o büyülü çarpılma anını yaşadık. İlk tanıştığımız an, birbirimize sarıldığımızda bir şey oldu ve o anki hissiyat aynen devam ediyor.”

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir