Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu Buse Varol alyansını çıkardı

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan ve ayrılık iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Alişan (45) ve oyuncu Buse Varol (31) çiftinin boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Alişan, “Bizi bize bırakın, kararı biz verelim” derken Buse Varol’un iddiaların ardından alyansını takmaması dikkat çekti.
Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansını çıkardı - Sayfa:1

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı biliniyordu.

Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansını çıkardı - Sayfa:2

‘EVE DAVET EDİLMEDİM’ DEMİŞTİ

Ayrılık haberlerinin ardından tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ya konuşan oyuncu Buse Varol, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansını çıkardı - Sayfa:3

Oyuncu, “Eliz’in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonra vazgeçtiler. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Yemin ederim her şeyin üzerine. Beni davet etmedi kimse eve. Saygı duyuyorum hepsinin acısına. Ama Eliz bir daha 1 yaşına girmeyecek” dedi.

Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansını çıkardı - Sayfa:4

Varol, sözlerine; “Gerçekten sorun yok. Alişan tabi ki bana ‘gel’ dedi. Ben de kendi kendilerine kutlasınlar istedim. Onların yerinde olsam ben de öyle davranırdım. Hepimiz bir aileyiz. Aynı soyadını taşıyoruz. Bir yas sürecinden geçiyoruz. Ben bunları sorun etmiyorum” diye devam etti.

Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansını çıkardı - Sayfa:5

Alişan da şu sözlerle sessizliğini bozdu; “Dilekçeler verilmiş. Kararlar alınmış. Yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız” ifadelerini kullandı.

Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansını çıkardı - Sayfa:6

‘ÖYLE BİR ŞEY YOK’

Buse Varol önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Muhabirlerin “Boşanma haberleri doğru mu? Evleri ayırdınız mı?” soruları karşısında Varol, “Bu haberlerden sıkıldım. Konuşmak istemiyorum. Öyle bir şey olur mu? Hiç de öyle bir şey yok” yanıtını verdi.

Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansını çıkardı - Sayfa:7

ALYANSINI ÇIKARDI

Geçtiğimiz pazartesi günü bir AVM’de görüntülenen Buse Varol’un parmağındaki alyansının önceki gün yaptığı AVM turunda olmaması dikkat çekti.

Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansını çıkardı - Sayfa:8

‘MUTLULUK HABERLERİ REYTİNG YAPMAZ’Öte yandan Alişan, birkaç ay önce haklarında çıkan ‘Boşanıyorlar’ haberleri için; “Mutluluk haberleri çok fazla reyting yapmaz! Ayrılıyorlar, boşanıyorlar’ haberleri yapıyorlar o yüzden. İnanın dün sabah 20 tane boşanma haberi yapmışlar. Üçüncü çocuğu Buse istiyor. Çok fazla istiyor. Ben şu an düşünmüyorum, biraz çocuklarımızın büyüdüğünü göreyim ondan sonra” demişti.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir