İkisinden de duygusal sonuç çıktı: Tek bir farkla

Gazeteci Yazar Ertuğrul Özkök, hafa içi her gün Number1 FM dinleyicilerine seslenmeye devam ediyor… ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesinde bugün 14 Şubat Sevgililer Günü‘ne değinen Özkök, aynı gün yapılan iki araştırmadan bahsetti. Araştırmalardan biri günün anlam ve önemine uygun olarak yapılan; Türkiye’de insanların en sevdiği Türkçe aşk şarkısı” oldu. Özkök, bu araştırmadan çıkan sonucu tek tek sıraladı.

Yapılan diğer araştırmanın kendisini çok üzdüğünü söyleyen Özkök, ‘Dünya’nın en depresif ülkesi’ araştırmasının sonucunu da paylaştı.

AYNI GÜN İKİ FARKLI ARAŞTIRMADAN ÇIKAN TÜRKİYE

İşte Özkök’ün o konuşması:

“(Kayahan- ‘Bir Aşk Hikayesi’ çalıyor…) Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Hepinizin sevgi dolu gününü kutluyorum. Güzel bir gün, güzel bir hafta diliyorum. Şimdi bu hafta yorumumuza bir şarkıyla başladık. Rahmetli Kayahan’ın ‘Bir Aşk Hikayesi’ adlı şarkısıyla. Çünkü araştırma şirketi Areda tarafından yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye’de insanların en sevdiği Türkçe aşk şarkısı bu şarkıymış. Yani Kayahan’ın Bir Aşk Hikayesi… Ve onu Zeki Müren’in ‘Gitme Sana Muhtacım’ adlı şarkısı, onu Berkant’ın ‘Samanyolu’ adlı şarkısı, onu Fikret Kızılok’un ‘Bu Kalp Seni Unutur Mu?’ şarkısı, Tarkan’ın ‘Beni Çok Sev’ şarkısı, ‘Fikrimin İnce Gülü’ şarkısı, Nilüfer’in ‘Taa Uzak Yollardan’ şarkısı, Sezen’in ‘Haydi Gel Beninle Ol’ şarkısı, Neşe Karaböcek’in ‘Damarımda Kanımsın’ şarkısı, İrem Derici’nin ‘Kalbimin Tek Sahibine’ ve tekrar Kayahan’ın ‘Seninle Her Şeye Varım Ben’ şarkısı…

İnşallah hayatımız böyle güzel olur, güzel günlerde geçer. Çünkü karanlık günleri daha konuşmaya devam edeceğiz. Seçim gelecek, gergin günler başlayacak. Ama aynı gün bir başka araştırma var. O da beni çok üzdü. Çünkü dünyada 99 bin genç arasında yapılan araştırmada, Dünya’nın en depresif ülkesi Türkiye gençleri çıkmış. Bu da üzücü bir şey ama biz yine haftamızı aşk şarkılarıyla bitirelim. Güzel bir hafta diliyorum sizlere.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir