Kanye West: İletişimim üzerinde çalışıyorum

Kanye West, eski eşi Kim Kardashian’a ve sevgilisi Pete Davidson’a yönelik tehdit içeren eylemlerinin “sorumluluğunu üstlendiğini” söyleyerek, “İletişimim üzerinde çalışıyorum” dedi.

Kanye West: İletişimim üzerinde çalışıyorum - 1
“BÜYÜK HARFİN ANLAMINI YENİ ÖĞRENDİM” 

Kanye West, eski eşi Kim Kardashian’a yönelik eylemlerinin “sorumluluğunu üstlendiğini” söylemek için Instagram’a döndü.

14 Şubat’ta West, Kardashian’a gönderdiği mesajların ekran görüntülerini paylaşmıştı. Görüntülerden birinde Kardashian’ın “Biri Pete’e [Davidson] zarar verecek ve bu tamamen senin suçun” dediği görülüyor.

Independent’in haberine göre West, sosyal medyada hayranların eleştirileriyle karşı karşıya kaldıktan ve Kardashian’ın onu “ürkütücü” olarak nitelemesinden sonra, eski gönderilerinin hepsini silip şu ifadeleri içeren yeni bir gönderi paylaştı:

“Büyük harfle yazınca herkesin onlara bağırıyormuşum gibi hissettiğini öğrendim. İletişimim üzerinde çalışıyorum.”

Kanye West: İletişimim üzerinde çalışıyorum - 2

Rap’çi ve moda tasarımcısı West ayrıldığı eşine yönelik davranışlarının yanlış olduğunu da kabullenerek, “Ekran görüntüleri paylaşmanın rahatsız edici olduğunu ve Kim’i taciz ediyormuşum gibi göründüğünü biliyorum. Sorumluluğu üstleniyorum. Sürekli yeni bir şeyler öğreniyorum” dedi.

West sahnede ayakta durduğu bir fotoğrafla birlikte paylaştığı gönderiyi, “Tüm cevaplara sahip değilim. İyi bir lider olmak, iyi bir dinleyici olmak demektir” diyerek bitirdi.

Kanye West: İletişimim üzerinde çalışıyorum - 3

Bu sözler West’in geri adım attığına işaret ediyor. Şarkıcı, hayranlarından şu anda Kardashian’la çıkan ve sadece 24 saat önce özel mesajlarını paylaştığı Davidson’a zarar vermemelerini istedi.

West kamuoyuyla paylaştığı mesajların birinde, “Seni ve ailemizi sonsuza kadar korumak için her zaman elimden geleni yapacağım. Sözlerini dinledim ve herkesten Skete’e [West’in Davidson’a taktığı lakap] fiziki zarar gelmeyeceğinden emin olmalarını istedim” dedi.

Kanye West: İletişimim üzerinde çalışıyorum - 4

West bir aylık ilişkisinden sonra oyuncu Julia Fox’laayrıldığı haberlerinin ardından Sevgililer Günü için Kardashian’a bir kamyon kırmızı gül de göndermişti.

West bu ay Kardashian’ın “onu öldürtmek için kiralık katil tutmakla” kendisini suçladığını da öne sürerek şunları söylemişti:

“Şundan bahsetmem gerek: kızımın partisine gidince uyuşturucu etkisinde olmakla itham ediliyorum, sonra oğlumla oynamaya gidip Akira çizgi romanımı aldım diye hırsızlıkla suçlanıyorum ve şimdi de onun peşine kiralık katil takmakla suçlanıyorum.”

Kanye West: İletişimim üzerinde çalışıyorum - 5

West kızının TikTok’a katılmasından ve onun doğum günü partisine katılmasına izin verilmemesinden de bahsetmişti.

2014’te West’le evlenen Kardashian geçen sene boşanma başvurusunda bulunmuştu. Kardashian bekar olduğunun tasdik edilmesi için geçen aralıkta da mahkemeye dilekçe vermişti.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir