Paris Hilton doğum gününü yat tatilinde kutladı

Paris Hilton, eşi Carter Reum ile yat tatilindeyken 41 yaşına girdi.

Sosyal medyanın gözdesi, Instagram takipçilerine bikinili fotoğraflarını paylaştı.

Siyah ve bej leopar desenli ayakkabılar ve siyah güneş gözlükleriyle takımı haline getiren tarzıyla göz dolduran Hilton, saçlarını saç bandıyla klasik bir atkuyruğu şeklinde topladı

Miyav!  Paris Hilton, Perşembe günü kocası Carter Reum ile yat tatilindeyken 41 yaşına girdi.

Catty: Sosyal medyanın gözdesi, Instagram takipçilerine 5 fit 8 inçlik çerçevesinden en iyi şekilde yararlanan cızırtılı sıcak leopar desenli bikinili birkaç fotoğrafını gösterdi

Paris Hilton’un fotoğraflarının altına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Hilton hayranları ünlü varisin doğum gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

Paris Hilton, Doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize!’ cevabı verdi.

Hilton, nişanlısı Carter Reum ile Kasım ayında üç gün süren muhteşem bir düğünle evlenmiş, kasım ayından beri balayı yapıyorlardı.

Çok eğlenceli: Doğal olarak Paris, Kasım ayında üç günlük bir macerayla evlendiği yeni kocası Carter Reum'un refakatindeki özel gününde çaldı.

 

Güneşte bir yer: İkilinin gizemli bir plaja doğru gezintiye çıkmalarının ve güneşin battığı sularda tekne gezintisine çıkmanın keyfini çıkardıkları sevilen bir albüm yayınladı.

Harika görünüyor: Cızırtılı enstantaneleri Paris'in hayvan baskılı bikinisiyle ince figürünü sergilemesine izin vermekle kalmadı, aynı zamanda Carter'a yontulmuş fiziğini sergileme şansı verdi.

İkilinin gizemli bir plaja doğru gezintiye çıkmalarının ve güneşin battığı sularda tekne gezintisine çıkmanın keyfini çıkardıkları sevilen bir albüm yayınladı.

Yaşayarak: Paris'in doğum günü maceraları arasında, güneş batarken okyanusta yapılan ve onun ve Carter'ın nefes kesici bir manzarayı seyretmesini sağlayan bir tekne gezisi de vardı.

Zevk: 'Kocamla şimdiye kadarki en iyi doğum günü!  #BirthdayQueen #SlivingInParadise," başlığında Paris yazdı ve popüler hale getirdiği "sliving" kelimesini ikiye katladı

Paris Hilton eşiyle birlikte çekildiği fotoğrafları, ‘Kocamla şimdiye kadarki en iyi doğum günü! #BirthdayQueen #SlivingInParadise,” notuyla ve popüler hale getirdiği “sliving” kelimesiyle yayınladı.

Sevgi: Atılgan risk sermayedarı, mayosunun üzerinden gömleksiz çıktı ve öpmek için eğilirken kolunu sevgili karısına doladı.

 

Yan yana: Carter ve Paris, özel günü için Instagram'a gönderdiği birkaç fotoğrafta birlikte sahilde dolaşırken el ele tutuşurken de görülebiliyordu.

Bir dinlenme anında: Carter kollarını ve bacaklarını arkadan Paris'in etrafına sevgiyle sararken birlikte kumun üzerine oturdular.

 

Parlayan: Dinamik ikili, Carter teknede uzanıp güneşlenirken Paris'in kollarından birini şenlikli bir şekilde havaya attığı bir botta da fotoğraflandı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio