Geççek geççek

Türkiye günlerdir Tarkan’ın yeni şarkısı ‘Geççek’in sözlerini konuşuyor. Şarkının iktidarı hedef aldığı öne sürülürken, şarkının sözlerinin sosyal medyada siyasetçiler tarafından da paylaşılması dikkat çekti. Halk, şarkının sözleri üzerinde birçok farklı görüş bildirirken konuyu ele alan isimlerden biri de gazeteci yazar Ertuğrul Özkök oldu. Geçtiğimiz Cuma günü Number1 FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesinde konuya ilişkin yorumlarda bulunan Özkök, “Böyle bir sanatçı Tarkan ve o Tarkan’a bakarken işte bu büyük başarısı ve halkın gönlündeki sevgisiyle de bakmakta yarar var.” dedi.

Ertuğrul Özkök konuşmasında, “Ülkemizde son 2 yılda yaşadığımız her şey geççek geççek…” diye vurguladı.

“BEN DE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM: UMUTLUYUM”

Özkök, sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“Geçen haftayı Cuma günü çıkan Tarkan’ın yeni şarkısı ‘Geççek’ ile ilgili yorumla kapatmıştık. Bu haftayı yine Tarkan’ın şarkısıyla açalım. Önce size Tarkan’ın ne kadar dinlediğiyle ilgili bu sabah itibariyle bazı rakamları vereyim. Geçen Cumartesi günü dünya listelerine baktım. Dünya listelerinde en çok izlenen videolarda Tarkan 2 numaradaydı. 1 numarada yeni çıkacak bir Hint filminin tanıtım videosu vardı. 2’nci sırada Tarkan vardı. Ama like alma konusunda Tarkan 500 bine yakın beğeniyle öteki filmin çok çok çok daha üzerindeydi. Bu sabah itibariyle rakamlara baktım: Sadece YouTube’da 17 milyon kere seyredilmiş Tarkan’ın videosu. Spotify’a baktım: Sadece Spotify’da 2 milyon kereden daha fazla dinlenmiş. Buna Deezer’ı, Apple Music’i, Fizy’i de katarsanız bu rakam 5 milyon 6 milyonlara kadar gidebilir. Videosu 20-25 milyonlara gidebilir. Böyle bir sanatçı Tarkan ve o Tarkan’a bakarken işte bu büyük başarısı ve halkın gönlündeki sevgisiyle de bakmakta yarar var. Tarkan, aile yapısıyla, çocuğuna olan bağlılığıyla, şarkılarıyla gönlümüzde.

Hafta sonu Bolu’daydım. Bembeyaz bir kar vardı ve inanılmaz bir güzellik vardı. Aynı saatlerde eşim Tansu Urla’da, 18 derecede tişörtle oturuyordu bahçede. İşte böyle bir ülkemiz var bizim ve bu ülkemizde son 2 yılda yaşadığımız her şey geççek geççek… Ben de aynı şeyi söylüyorum: Umutluyum… Türkiye daha güzel günlere gidecek.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir