Neymar, Batman ve Catwoman’la birlikte! Batmobil paylaşımına beğeni yağdı

2022 yılının en çok beklenen filmlerinden The Batman in Paris’te galası düzenlendi. Filmin galasına başarol oyuncularından Robert Pattinson ve Zoe Kravitz’in yanı sıra dünyaca ünlü futbolcu Neymar da katıldı. O anları sosyal medyadan paylaşan Neymar’ın paylaşımına binlerce beğeni yağdı.

Glitterati: 30 yaşındaki Neymar da Silva Santos Júnior, Pazartesi günü Paris'teki The Batman'in uluslararası galasında 35 yaşındaki Robert Pattison ve 33 yaşındaki Zoë Kravitz ile omuz silkti

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar ‘The Batman’ filminin galasında görüntülendi. 4 Mart’ta vizyona girecek The Batman filminin galası Paris’te gerçekleştirildi. Filmde Batman karakterine hayat veren Robert Pattinson ve Catwoman karakterine hayat veren Zoe Kravitz ile fotoğraf çekilen Neymar sosyal medyada paylaştı.

BATMOBIL’E BİNDİ

DC Comics’in en popüler karakterlerinden Batman ünlü futbolcu Neymar’ın da en sevdiği süper kahramanlardan birisi. Sırtında Kara Şövalye’nin büyük bir dövmesini taşıyan Neymar’ın yeni Batman filmine karşı duyduğu heyecan Paris’teki galada çekilen fotoğraflara da yansıdı.

Filmin başrolleri Robert Pattinson ve Zoe Kravitz ile birlikte Batman’in ünlü aracı Batmobil’in yanında poz veren, hatta Batmobil’e binme şansını elde eden Neymar, sosyal medyada da ne kadar şanslı olduğuyla ilgili yorumların odağına yerleşti.


Neymar, siyah bir tişört ve ters bir beyzbol şapkası ve boynundaki kalın altın zincirle takımladığı uyumlu pantolon giyerek görünümünü tamamladı.

Hareket etmeye hazır: Futbolcu, etkinlik dışında Batmobile'de otururken, filmin yönetmeni 55 yaşındaki Matt Reeves, Twitter'da araçta oturan sporcunun fotoğrafını paylaşırken görüldü.

 

Vroom! Görkemli siyah araç, yıldızlar gelmeden önce Fransa'nın başkentindeki prömiyerin dışında görüldü.

Futbolcu ayrıca kırmızı halıda poz verirken bazı fotoğraflarını Instagram’da paylaştı ve izleyicilerin özel ceketinin arkasına bir göz atmasını sağladı.

Pazartesi günü, bir yarasa emojisiyle birlikte ‘Bu gece @batman hakkında’ yazdı.

35 yaşındaki aktör Robert ve Catwoman olarak da bilinen Selina Kyle’ı canlandıran 33 yaşındaki Zoë ile birlikte poz verdi.

Eşsiz: Paris Saint-Germain için forvet olarak oynayan Brezilyalı futbolcu, arkasında Batman logolu siyah deri bir ceket giyerek film serisine saygılarını sundu.

Tarz olarak: Siyah bir tişört giyerek ve ters bir beyzbol şapkası ve boynunda kalın altın zincirle takımladığı uyumlu pantolon giyerek görünümünü tamamladı.

Neymar siyah bir tişört giyerek ve ters bir beyzbol şapkası ve boynunda kalın altın zincirle takımladığı uyumlu pantolon giyerek görünümünü tamamladı.

Tüm yıldızlar: İçeride baş karakteri oynayan aktör Robert ve Catwoman olarak da bilinen femme fatale Selina Kyle'ı canlandıran Zoë ile birlikte poz verdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir