Ayrılık nedeni gösterilmişti. Sevişme, Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç için sorun olmadı

Bir yıldır beraber olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aralıkta ayrılsalar da geçtiğimiz günlerde barışmışlardı. 14 Şubat’ta da Özdemir sevgilisinin evlenme teklifini kabul etmişti. Çiftin yaşadığı kısa süreli ayrılığın nedeni olarak Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın ‘Aşk Taktikleri’ adlı filmdeki sevişme sahneleri gösterilmişti. Oğuzhan Koç’tan yaşanan bu olayla ilgili sürpriz bir hamle geldi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkilerine geçtiğimiz aylarda nokta koymuştu. Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız’la birlikte rol aldığı “Aşk Taktikleri” filmin çekimlerinde oldukça yakınlaştı. Ayrılık nedeni olarak bu durumun Oğuzhan Koç’u rahatsız etmesi iddiaları ortaya atıldı.

İddiaya göre; Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir’in ‘Aşk Taktikleri’ adlı filmde Şükrü Özyıldız ile sevişme sahnesini görünce küplere bindi.

Demet Özdemir, ‘Aşk Taktikleri’ adlı filmdeki sevişme sahneleri sonrası çılgına dönen sevgilisi Oğuzhan Koç’un gönlünü zor da olsa almayı başardı. İkili, ilişkilerine bir şans daha verdi.

Oğuzhan Koç’un sevgilisine 14 Şubat için çok özel ve unutamayacağı bir parti hazırladı ve evlenme teklifi etti.

Başrollerin yanı sıra, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı film; bir reklamcı ile blog yazarı arasındaki aşkı konu ediniyor.

Tüm bu yaşananlar sonrası, Oğuzhan Koç en çok izlenenler listesinde bir numara olan filmi “As bayrakları” notuyla paylaştı.

Böylece iddiaları yalanlamış oldu.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir