Murat Dalkılıç aşk hayatının dökümünü yaptı

Murat Dalkılıç, önceki akşam Gümüşsuyu CVK Otel’de bir doğum günü partisine katıldı. Bugüne kadar aşk hayatı hakkında hiç açıklama yapmayan şarkıcı suskunluğunu bozdu ve “Bu gece sormak istediklerinizi sorun çünkü bir daha asla bu kadar detaylı konuşmam” dedi.


MERVE BOLUĞUR
MERVE BOLUĞURMurat Dalkılıç 2017’de boşandığı Merve Boluğur’un Emre Kaya ile çıkan aşk haberleri için “Böyle bir şey var mı yok mu bunu bilmiyorum. Emre benim sevdiğim birisidir. Merve de öyle. Birbirlerini seviyor, anlaşabiliyorlarsa, mutlularsa üçüncüye söz düşmez” diye konuştu.

SİTARE AKBAŞ
SİTARE AKBAŞDalkılıç geçen yaz eski sevgilisi Hande Erçel’in rol arkadaşı olan Sitare Akbaş’la aşk yaşamaya başlamıştı.

Başından bir evlilik geçen şarkıcı “Şu an evlenmek gibi bir düşüncemiz yok. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi. Ben birisiyle bir imzaya bağlı kalarak birlikte olmak istemiyorum. Çok iyi giden bir ilişkimiz var, her şey yolunda” dedi.

HANDE ERÇEL
HANDE ERÇELMurat Dalkılıç ile Hande Erçel 2.5 yıllık aşkın ardından 2020 yazında ayrılmıştı. Eski aşıklar geçtiğimiz günlerde aynı basketbol maçını izlemiş ama salonda karşılaşmamıştı.

 

Dalkılıç “Ben de çıkan haberlerden öğrendim. Denk gelmedik kendisiyle. Görseydim konuşurduk. Eskiye dair hiçbir hissiyatımız, derdimiz, küslüğümüz yok. O zamandan beri de görüşmedik zaten” açıklamasını yaptı.

Murat Dalkılıç davete yakın arkadaşı Sezer Çakır ile katıldı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir