George Clooney, boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

Bütün dünyanın hayranlık dolu bakışları altında evlenen ünlü çift, bir süredir boşanacakları yolundaki iddialarla gündeme geliyordu. Bir ara evliliklerinin ömrüne “haftalar” bile biçilmişti. Bütün bu söylentilere yanıt bile vermeyen ünlü çiftin cephesinden aradan geçen uzun bir sürenin ardından net bir yanıt geldi: “Yuvamız aşk, sevgi ve mutluluk dolu.”

HERKES GEÇİCİ İLİŞKİLERİNDEN BİRİ SANDI

Uzun süre Hollywood’un “müzmin bekarı” olarak anılan George Clooney, ileri bir yaşta insan hakları alanındaki çalışmalarıyla tanınan avukat Amal Alamuddin’e gönlünü kaptırdığında herkes bunun da aktörün geçici ilişkilerinden biri olacağını sandı. Ama Clooney herkesi yanılttı.
Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

BİR YIL BİLE DOLMADAN EVLENDİLER

Tanışmalarının üzerinden bir yıl bile geçmeden George Clooney ve Amal Alamuddin, Venedik’te bütün dünyanın izlediği şık bir törenle hayatlarını birleştirdi. Sonra aralarına şu anda 4 yaşında olan ikizleri Ella ve Alexander katıldı. Pandemi sırasında da çiftin boşanacağı ileri sürüldü ABD Magazin basını tarafından. Onlar her zamanki tarzlarını bozmayıp hiçbir iddiaya yanıt vermedi. Sonunda George Clooney’in eşi Amal Clooney bu konuda sessizliğini bozdu.

Haber

İlginizi Çekebilir