Hepinize ders olsun: Güle güle Burak

Türkiye’nin Portekiz’e 3-1 yenilerek Dünya Kupası biletini kaçırmasının ardından Milli futbolcu Burak Yılmaz‘dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kritik maçta penaltı kaçıran ve gözyaşlarına hakim olamayan Yılmaz, maç sonu yaptığı açıklamada Milli Takım’ı bıraktığını duyurdu. Konuyu Number1 FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesine taşıyan gazeteci yazar Ertuğrul Özkök, “Beni çok etkiledi Burak’ın yaptığı bu açıklama.” dedi.

Burak Yılmaz’ın yaptığı bu davranışın bir ders niteliğinde olduğunu belirten Özkök, “Bütün siyasetçilere, başka alanlardaki herkese de çok büyük bir ders verdi.” diye konuştu.

“BİZ SENİ ASLA UNUTMAYIZ”

Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“Uzun zamandan beri ilk defa dün akşam bir milli maçımızı seyrettim: Türkiye ile Portekiz arasında. Çünkü zevk almıyordum açıkça itiraf edeyim. Fakat dün gece seyrettiğim maç güzeldi. Özellikle 2. yarıda gördüğüm Türk Milli Takımı gerçekten iyi bir milli takımdı ve 2-0’dan geri gelerek attığımız gol, İngiltere Premier Lig’teki en klas maçlarda atılan gollerle karşılaştırılabilecek, onlarla yarışabilecek harika bir goldü. Fakat maçtan sonra dramatik bir gelişme oldu. Burak Yılmaz penaltıyı kaçırınca çok üzüldü ve hemen arkasından Milli Takım’a veda ettiğini söyleyen bir açıklama yaptı.

Ve açıklamasında, ‘artık Türk Milli Takımı’nda bir nöbet değişimi olması gerektiğini, yerlerini gençlere bırakması gerektiğini’ söyledi. Beni çok etkiledi Burak’ın yaptığı bu açıklama. Bir kere her şeyden önce kendi hatasının kendi vicdanında yarattığı duygunun karşılığını verdi. Ama daha önemlisi bütün siyasetçilere, başka alanlardaki herkese de çok büyük bir ders verdi. Güle güle Burak… Biz seni asla unutmayız. Sen ayrıca da Türk futboluna çok yıllar hizmet edeceksin.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir