Moda devinden aile boyu umut mesajı

Ralph Lauren, 2019’dan bu yana düzenlediği ilk canlı defilesinde pandemi ve savaşa rağmen umut mesajı verdiğini söyledi. Lauren’in üç çocuğu da babalarına destek oldu.

DERLEYEN: PELİN AYKIN ABD’li ünlü modacı Ralph Lauren, 2019’dan beri ilk kez önceki gün New York’ta canlı moda şovu gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle iki yıldır canlı defile düzenlemeyen 82 yaşındaki Lauren, New York’taki Modern Sanat Müzesi’nin küçük salonunu podyuma dönüştürdü. Lauren, Sonbahar-Kış 2022 defilesindeki birçok giysiyi, Rusya’nın 24 Şubat’ta Ukrayna’ya savaş başlatmasından önce tasarladığını ifade ederek,

“O zaman, şu anda tanık olduğumuz trajedi ve yıkım düşünülemezdi” dedi. Özellikle birlikte olma hissini vermek için küçük bir salonda yapılan şovun ardından modellerle birlikte yürüyen Lauren, defilesinin sadece bir koleksiyondan oluşmadığını, aynı zamanda pandeminin sona ermesi umudunu ve savaşın ortasında iyimserliği temsil ettiğini söyledi.

Lauren, “Bu üzüntünün ortasında barışın sağlanması ve salgının sona ermesi umudumuzu koruyoruz. Bu defile yalnızca bir koleksiyonu değil, aynı zamanda herkesin onuruna saygı duyan bir yaşam iyimserliğini paylaşmak için düzenlendi” ifadesini kullandı. Ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in de podyuma çıktığı defilede modellerin çoğu, siyah ve beyazın zıtlığında iki tonlu tasarımlar giydi. Ralph Lauren’ı defilede çocukları Andrew Lauren ve partneri Natascha Schuetz, Dylan Lauren ve eşi, iş insanı Paul Arrouet ile David Lauren da yalnız bırakmadı. Defileye ABD Başkanı Joe Biden’ın torunları Naomi Biden ile Finnegan Biden, aktris Jessica Chastain ile New York Belediye Başkanı Eric Adams gibi yüksek profilli seyirciler de katıldı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir