Bu tokat bu grubu ikiye böldü

Dünya Will Smith’in Chris Rock’a attığı tokadı konuşuyor. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Üç yılın ardından ilk kez Los Angeles Dolby Theatre’da geniş katılımlı görkemli bir tören düzenlendi. Törende ödüllerden çok sahnede yaşanan olay konuşuldu. Ünlü oyuncu Will Smith’in sunucu Chris Rock’a tokat atması geceye damga vurdu.

Ünlü komedyen Chris Rock, saç dökülmesine neden olan rahatsızlığı bulunan Jada Pinkett-Smith hakkında “Jada seni seviyorum, GI Joe 2 yakında, sabırsızlıkla görmeyi bekliyorum” şeklinde espri yaptı.

Rock’un, Smith’in eşi Jada Pinkett’in saçlarını kazıtmasıyla ilgili espri yapması, Will Smith’i kızdırdı. Şakalar üzerinde “Karımın adını ağzına lanet olası ağzına alma” diyen Smith, şakanın devam etmesi üzerine sahneye çıkıp Chris Rock’a tokat attı.

Daha sonra “King Richard” filmiyle “En İyi Erkek Oyuncu Oscar”ını alan Smith, tüm dünyanın gündemi haline geldi. Gazeteci yazar Ertuğrul Özkök‘ün Number1 FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesinde de bugün Will Smith’in tokadı yer aldı. Oscar Ödülleri’ni, Miami’de Acun Ilıcalı ile birlikte izlediğini söyleyen Özkök, “Tabi şimdi böyle bir hareket kötü bir hareket de olsa ki kötü hareket. Acaba onun karşılığı böyle bir tokat mı olmalıydı? Valla biz de kendi aramızda bölündük.” dedi.

“CHRIS ROCK BİLİYOR MUYDU?”

Ertuğrul Özkök, olayla ilgili şunları söyledi:

“Bir haftadan beri Dominik’te Survivor programının bileşme partisindeydim. Daha sonra oradan Acun Ilıcalı ile birlikte Miami’ye geçtik ve Oscar ödül törenini dün akşam arkadaşlarla birlikte bir grup halinde seyrettik. Tabi ki geceye damgasını vuran olay aktör Will Smith’in bir başka komedyene sahnede tokat atmasıydı. Chris Rock programı sunuyordu ve Will Smith de ödül alacak kişiler arasında oturuyordu sahnede. Yanında da bir hastalıktan dolayı saçları dökülen karısı vardı. Şimdi daha kırmızı halıdan itibaren hepimizin dikkatini çekti saçlarının dökülmesi. Will Smith’in eşi o da bir oyuncu ama neden olduğunu biz de bilemediğimiz için aramızda yorumlar yaptık. Acaba moda olarak mı kesti? Yoksa hastalıktan dolayı mı? Bir kanser tedavisi mi görüyordu?

Kanser değilmiş ama bir saç dökülme hastalığı varmış. Şimdi tabi böyle bir durumda da espri yapılması hoş değil. Bu nedenle merak ettim ben acaba Chris Rock biliyor muydu bunun hastalıktan kaynaklandığını? Çünkü bir komedyen için sahnede böyle seyircilere bakıp onlardan biriyle ilgili takılarak espri yapmak en kolay işlerden bir tanesi. O da onu yaptı ve neticede bu tokat olayı patladı. Tabi şimdi böyle bir hareket kötü bir hareket de olsa ki kötü hareket. Acaba onun karşılığı böyle bir tokat mı olmalıydı? Valla biz de kendi aramızda bölündük. Ama ben her zaman böyle olaylarda, insanın öfkesine kapılmasından dolayı meydana gelen olaylarda insanlara ikinci bir hakkın tanınmasından yanayım. Will Smith de ödül aldı. En iyi aktör ödülünü aldı. Ama daha uzun süre bu konu tartışılmaya devam edecek. Belki kendi fikirlerimiz bile değişebilecek?”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir