Harry Styles, Dave’i listelerin zirvesine yerleştirdi

Harry Styles, bu yaz ilk İngiltere stadyum turunu solo olarak oynamaya hazırlanıyor.Harry Stilleri

Harry Styles, Dave’in dört haftalık saltanatını zirvede sonlandıran yeni single’ı As It Was ile listelere bir numaradan girdi.

Official Charts Company, 94.000 liste satışı gerçekleştirerek, yıldızın havadar, efervesan pop şarkısının yılın şimdiye kadarki en büyük açılış haftasına sahip olduğunu söyledi.

Geçen hafta 10.5 milyon kez yayınlandı.

Şarkı, One Direction’ın bir parçası olarak elde ettiği dörde ek olarak Styles’ın ikinci solo bir numarası oldu.

Bu, yıldızın 20 Mayıs’ta çıkacak olan üçüncü albümü Harry’s House’dan çıkan ilk parça.

Başlık, Joni Mitchell’in aynı adlı şarkısına bir göndermedir; Albüm için bir web sitesi ise, “Ev bitkilerinize fısıldayın / komşularınıza şarkı söyleyin” ve “Şimdiye kadar gittiğiniz her yer asla aynı kalmayacak ve sen de olmayacaksın”

2020’de Apple Music’ten Zane Lowe ile konuşan Styles, pandemi ve karantinanın yeni materyalini bilgilendirdiğini söyledi.

“Size dünyaya ve yaşamınıza neredeyse kuşbakışı bakma yeteneği veriyor” dedi.

Harry’nin Evi, bir dizi yanlış başlangıçtan sonra Styles’ı gerçek bir solo hareket olarak kuran Grammy Ödüllü Fine Line’ı takip ediyor.

Özellikle Watermelon Sugar şarkısı hem 2020 hem de 2021 yazında yalnızca Birleşik Krallık’ta 1,2 milyon kopya satarak küresel bir hit oldu.

Bu dalganın zirvesine binmek, Olduğu Gibi’nin beş yıl önceki borç single’ı Sign Of The Times’dan bu yana yıldızın ilk bir numarası olmasına yardımcı oldu.

Sonuç olarak, Dave’in Yıldız Işığı ikinci sıraya düşerken, Aitch ve Ashanti’nin Bebeği üçüncü sırada yer alıyor.

Camila Cabello’nun Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes’ten ayrılmasıyla ilgili olan Bam Bam, 10 numarada ve üçüncü albümü Familia sayesinde önümüzdeki hafta daha da yükselmesi bekleniyor.

Mendes’in ilişkinin sonundaki kendi ruminasyonu, When You’re Gone, 32 yaşında İlk 40’a giriyor.

Albüm listesinde Red Hot Chili Peppers, Unlimited Love ile beşinci bir numarayı garantiledi.

Grubun 2009’dan beri gitarist John Frusciante ile ilk albümü olan bu albüm, Michael Buble’ın Higher albümünü sadece bir hafta sonra zirveden indiriyor.

Başka bir yerde, Olivia Rodrigo’nun Sour’u bu haftaki Grammy’deki başarısının ardından beş sıra tırmanarak üç numaraya yükseldi ; The Wanted’ın en büyük hit koleksiyonu, şarkıcı Tom Parker’ın beyin kanserinden trajik ölümünün ardından 22 yaşında listelere yeniden girdi .

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio