Britney Spears, konservatuarlık bittikten sonra hamile olduğunu söyledi

Britney Spears, babasına hayatının birçok yönü üzerinde kontrol sağlayan yasal düzenlemeden kaçtıktan aylar sonra hamile olduğunu açıkladı.Britney Spears, 2019'da resmedildi

Şarkıcı, 40 milyon Instagram takipçisine partneri Sam Asghari’den bir bebeği olacağını söyledi.

İki genç oğlu olan 40 yaşındaki kadın, önceki hamileliği sırasında depresyon geçirdiğini de ortaya koydu.

Geçen yıl Haziran ayında bir hakime , koruyuculuğunun evlenmesini veya doğum kontrolünü kaldırmasını engellediğini söyledi.

Daha önce 28 yaşındaki kişisel antrenör Asghari ile bir aile istediğini söylemişti.

Ancak, 2008 yılında bir halk ruh sağlığı krizi geçirdikten sonra babası tarafından kurulan ve koruyuculuk olarak bilinen yasal vesayet biçimi, tıbbi bakımı hakkında kendi kararlarını veremeyeceği anlamına geliyordu.

Geçen yıl mahkemede konservatörlüğe karşı konuşan Spears, yasal düzenlemenin üreme sağlığı üzerindeki kontrolü içerdiğini söyledi.

“Şu anda içimde bir [ RİA ] var, bu yüzden hamile kalmam… çocuklar” dedi.

“Yani temel olarak, bu konservatörlük bana yarardan çok zarar veriyor.”

Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum” diye ekledi.

“Şu anda konservatuarda evlenemeyeceğim ve çocuğum olmayacağı söylendi.”

Pazartesi günkü Instagram gönderisinde Spears, paparazzi fotoğrafçılarından kaçınmak için “çok fazla dışarı çıkmayacağını” söyledi.

Ayrıca, daha önce perinatal depresyon yaşadığı için hamileliğin muhtemelen “zor” olacağını söyledi – hamile kalmaktan doğumdan yaklaşık bir yıl sonrasına kadar herhangi bir zamanda meydana gelen depresyon için tıbbi terim.

Bunun “kesinlikle korkunç” olduğunu ve geçmişte nadiren konuşulduğunu çünkü “bazı insanlar içinde bir bebek varken bir kadının böyle şikayet etmesinin tehlikeli olduğunu düşündü” dedi.

Ancak Kevin Federline ile olan evliliğinden iki çocuğu olan şarkıcı, bu acıyı artık bir sır olarak saklamanın gerekli olmadığı için minnettar olduğunu söyledi.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir