Dizi Doktoru Oya Doğan Yakamoz’u değerlendirdi

Medyatava TV Gündem programına konuk olan Dizi Doktoru Oya Doğan Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin yeni dizisini değerlendirdi. 20 Nisan’da Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-245 adlı dizinin hem Türkiye hem de yurtdışında epey izleneceğini belirten Doğan, başrollerin oyunculuklarıyla ön planda olduğu bir dizi olduğunun da altını çizdi. Oya Doğan “Yakışıklı olduğu için diziyi izleyecekler hiç açmasın, bekledikleri burada yok.” dedi.

Dizi Doktoru Oya Doğan Medyatava TV Gündem programına konuk oldu ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin yeni dizisini değerlendirdi. Uzun süredir merakla beklenen Yakamoz S-245 bugün Netflix’te yayınlandı. Dizi Doktoru Yakamoz’un hem Türkiye hem de yurtdışında epey izleneceğini belirtti.

Dizi Türkiye’de fazla aşina olmadığımız bir tür olan bilim kurgu olarak tasarlanmış, senaryo ve oyunculuklar ise ön planda. Doğan bu konuda izleyiciyi en baştan uyarıyor ve konuyla ilgili “Kıvanç yakışıklı olduğu için diziyi izleyecekler hiç açmasın, bekledikleri burada yok.” ifadelerini kullandı.

Yıllar Sonra Bir Arada

Hafızalardan silinmeyen fenomen dizi Aşk-ı Memnu’da amca, yeğeni oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem on senenin ardından sürpriz bir buluşma yaptılar. Yakamoz’da baba ve oğlunu canlandıran ikili izleyenleri heyecanlandırdı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir